Rabu, 21 Maret 2018

About BETEX

BETEX - DUIDELIJKE TRANSPARANTIE VOOR DE FINANCIËLE DERIVATENMARKTEN



Betex is een toonaangevend platform voor de handel in P2P-derivaten. Hiermee kunnen gebruikers inzetten op toekomstige wijzigingen ten opzichte van elkaar. Als platformprovider kunnen we niet deelnemen aan weddenschappen. Er is dus geen manier om ervan te profiteren. We profiteren alleen van het innen van servicekosten. Betex is gebouwd met Blockchain-technologie en biedt, in tegenstelling tot traditionele platforms, toegang tot real-time gegevens en garandeert daarmee absolute transparantie van zijn systeem. Vastbesloten om de markt voor financiële derivaten opnieuw uit te vinden, streven we ernaar om onbetwistbare bedrijfslogica in te voeren die overtuigend het probleem van vertrouwen zou wegnemen.

Managementsamenvatting
Betex is gebouwd met het doel transparante doorzichtigheid te brengen op de markten voor financiële derivaten
evenals het maken van gloednieuwe instrumenten die eindelijk een einde zouden maken aan verouderde schaduwrijke schema's. Dus nu zijn we trots om ons toonaangevende platform voor peer-to-peer binaire opties, powered, te introduceren
met Ethereum slimme contracten. 
Binaire opties is een financieel derivateninstrument dat handelaren verplicht om op een bepaald tijdstip in de toekomst de koersrichting voor de onderliggende waarde correct aan te geven. De prognosehorizon kan variëren van enkele minuten tot enkele maanden.




Problemen en nadelen 
We hebben het traditionele binaire optiemodel geanalyseerd om een ​​beter begrip te krijgen van alle redenen,
Ongunstige houding ten opzichte van binaire opties en het leiden van zo'n geweldig idee tot ondergang.

  • Traders wedden op makelaars. Het verlies van de handelaar is dus de winst van de tussenpersoon. Vandaar dat de reden voor makelaars ervoor zorgt dat handelaren meestal falen. Er is een algemene overtuiging dat 90% van de fondsen van handelaren uiteindelijk in de zakken van tussenpersonen belanden.
  • Over het algemeen blijft de beloning van de handelaar, voor het geval hij gelijk heeft, gefixeerd, ongeacht andere factoren, wat betekent dat u soms veel meer had moeten doen dan dat u deed. Het maximum dat ooit beschikbaar is, varieert van 75% tot 90% van het tarief.
  • Het handelsproces vindt plaats in de backend van een broker, dus het is niet transparant. Een dergelijk systeem maakt het mogelijk om gegevens zodanig te manipuleren dat het voor iedereen moeilijk wordt om erachter te komen dat het proces is gewijzigd.
  • Soms is het verplicht om een ​​aanbetaling te doen om te handelen, wat tijd kost. Intrekking kost nog meer tijd. Als tegoeden worden bevroren, moeten gebruikers iets bestellen of kopen om geldopname te kunnen doen.
  • Offertes worden vaak op een corrupte manier verkregen van providers. En zelfs dan garandeert dit niet de juistheid en geldigheid van de gegeven gegevens.
  • Zelfs als makelaars u goed behandelen, is het onmogelijk om te bewijzen, waardoor vertrouwen een cruciale factor is in een besluitvormingsproces.

Bedrijfsmodel
We hebben een radicaal nieuw bedrijfsmodel ontworpen om de mentaliteit van gebruikers te veranderen van zorgen over de integriteit van platformaanbieders naar de focus op eigen vermogen om winst te maken. Betex is het enige platform, waar maar liefst 95% van de fondsen worden verdeeld onder handelaars, die slagen. Bovendien vormen we een grote gemeenschappelijke pool van liquiditeit voor elke onderliggende waarde om de winst van gebruikers te maximaliseren. Dankzij de slimme contracten van Ethereum brengt Betex onbetwistbare transparantie, eerlijk gedrag en controleerbare resultaten naar de handel in 

For Information :

ANN thread:https://bitcointalk.org/index.php?topic=2518678
WEBSITE:https://betexlab.com/
WHITEPAPER:https://betexlab.com/ico/betex-wp.pdf
TWITTER:https://twitter.com/betex_tokens
FACEBOOK:https://www.facebook.com/Betex-Lab-108138139938618/?ref=br_rs
TELEGRAM:https://t.me/betex_ico
MEDIUM:https://medium.com/@betex

By Martin Vunk
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1853936

Tidak ada komentar:

Posting Komentar