Kamis, 01 April 2021

Što je Mozart Finance

 

Pozdrav sa mnom piqulhdt28, želim dati malo informacija o vrlo izvanrednoj tvrtki, a ova tvrtka razvija financijski poljoprivredni projekt, a jedan od njih je projekt Defi (decentralizirano financiranje) koji se pokreće na datoteci Binance Smart Chain, blockchainu sada je postao u središtu pozornosti investitora, a sve je to zahvaljujući shemi rudarstva likvidnosti ili uzgoja prinosa na ovoj platformi. Rudarstvo likvidnosti postupak je kojim korisnici mogu generirati prihod od protokola DeFi u zamjenu za pružanje likvidnosti. Drugim riječima, korisnici posuđuju svoja sredstva za pametne ugovore, a za više detalja možete izravno nazvati ili se pridružiti ovom nevjerojatnom projektu u nastavku:

 

Što je Mozart Finance?
Mozart Finance protokol je uzgoja deflacijskog prinosa koji koristi različite tehnologije i deflacijske strategije za stvaranje održivog dugoročnog ekosustava DeFi. Za razliku od mnogih konkurenata na tržištu, Mozart Finance živjet će na Binance Smart Chain (BSC). Stoga mreža želi biti brža, jeftinija i sposobnija od svojih Ethereum kolega.

 

Značajke
1.Fabulous izgorjeti mehanizam
1% od svake transakcije će biti spaljen
naknade depozit će se koristiti za otkup tokena (uskoro objasniti)
neprodane znakove od pretprodaji će biti spaljen
tim će nasumično spaliti tokena svaki tjedan da bi cijena viša
Počevši žetoni likvidnosti spaljivat će se u prva 3 tjedna 2.
Uzgoj
Postanite simfoničar uzgajajući PIANO s najvišim mogućim APR-om
Farma različitih bazena
Sustav glasanja - zajednica može odlučiti o dodavanju novih bazena

 

Lotre (segera) NFT (segera)
Taruhan Terdesentralisasi (Q2)
Pinjaman (tanpa ETA)
IFO (tanpa ETA) Ide Komunitas

 

Kako Mozart Finance funkcionira
Mozart Finance koristi Binance Smart Chain sposobnosti kako bi postigao svoj cilj stvoriti održivi deflacijski ekosustav DeFi. Prema njegovom razvojnom timu, mreža će biti prepuna značajki koje će zasigurno potaknuti zanimanje dok budu uživo emitirale. Evo nekih do sada najavljenih najboljih značajki.

1. Prinos uzgoja
Osnovna funkcionalnost Mozart Finance-a su protokoli uzgoja prinosa. Programeri su najavili da će platforma ponuditi višestruke bazene koji će investitorima pružiti vrhunske APR-ove. Prinos uzgoja bolja je alternativa trgovanju jer ne zahtijeva intenzivna istraživanja. Svoja sredstva zaključavate u YF fond i dobivate nagrade na temelju razine vašeg sudjelovanja.

2. PIANO
PIANO je izvorni DeFi i uslužni token za Mozart Finance. Ovaj je token dizajniran da služi višestrukim svrhama unutar sustava. Pomoću ovog tokena možete se baviti poljoprivredom, igrati igre, sudjelovati u IFO-ima i mnoštvu drugih cool profitabilnih funkcionalnosti. I u ovom tokenu dobivate nagrade. Također, stječete glasačka prava kada držite PIANO.

3. Upravljanje
Mozart Finance integrira sustav upravljanja zajednicom kako bi korisnicima pružio veću kontrolu nad razvojem platforme. Nositelji PIANO-a mogu iznijeti prijedloge za nadogradnju i glasati o vitalnim pitanjima na mreži. Mehanizmi upravljanja zajednicom postaju vrlo popularni u sektoru DeFi jer pružaju veću razinu transparentnosti korisnicima.

4. Lutrija
U narednim tjednima Mozart Finance namjerava pokrenuti lutriju. Korisnici će moći sudjelovati u tim igrama jednostavno držeći određenu količinu PIANO-a. Više detalja o ovoj će značajci biti objavljeno uskoro.

5. NFT podrška
Još jedna nadolazeća značajka koju trebate potražiti je mrežna podrška NFT. NFT-ovi su danas vruća stavka na tržištu, a neki se prodaju za milijune dolara. Mozart Finance nastoji pružiti podršku ovoj nadobudnoj industriji u njezinom deflatornom ekosustavu. Korisnici će moći trgovati, prikupljati i stvarati NFT-ove koristeći Mozart Finance.

6. Decentralizirano klađenje
Mozart Finance također će se upustiti u svijet decentraliziranog klađenja. Korisnici će se moći kladiti na svoje omiljene igre i zarađivati ​​žetone pobjedom u njihovoj pobjedi. Deflacijsko klađenje je još jedan brzo rastući sektor u blockchain industriji. Odluka o pružanju podrške za ove usluge mogla bi se isplatiti Mozart Financeu.

7. Kreditiranje
Kao dio svog uključivog pristupa tržištu DeFi, Mozart Finance namjerava podržati P2P protokole kreditiranja. Protokoli pozajmljivanja DeFi postavljaju vas na mjesto banke. Svoja sredstva možete posuditi u fond za pozajmljivanje i zaraditi kamate za svoj trud. Najbolje od svega je što je protokol postavljen na način da otplatu primite na vrijeme, bez obzira ispunjava li zajmodavac svoje obveze.

8. IFO
Jedna od najzanimljivijih karakteristika i korisnicima i drugim blockchain projektima su mrežne mogućnosti početne farme. IFO-i se smatraju demokratskijim i transparentnijim od ICO-a. Kao takvi, vidjeli su brzo usvajanje od strane tvrtki DeFi tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

 

Mozart Finance Token
Mozart ima jedinstveni BEP-20 izvorni token pod nazivom PIANO za dugoročno osiguravanje mreže. Ovaj će token služiti kao primarna valuta plaćanja, poslužujući kao osnova za neke grupe likvidnosti. Međutim, bit će tu i drugih parova s ​​drugom imovinom. Štoviše, investitori će imati slobodu ulaganja u PIANO tokene i čekati nagrade.

Pretprodaja
Ovo se stvarno događa! Nakon što je naš PIANO uspješno pregledan, vrlo brzo ćemo objaviti točno vrijeme i datum pretprodaje, prije nego što pomislite!

1 BNB = 27,5 KLAVIR

MEKA KAPA: 800 BNB

TEŠKA KAPA: 2000 BNB

Maksimalno po novčaniku: 20 BNB

Minimalno po novčaniku: 0,2 BNB


Tokenomics 

Oznaka : PIANO

Ugovor: veza

Lanac: Binance Smart Chain (BEP-20)

Početna ponuda: 100.000 tokena

Javna pretprodaja: 55.000 tokena

Zaključavanje likvidnosti: 40.000 tokena

Marketing: 5.000 tokena

 

Mehanizam deflacije:
1% svake transakcije će biti spaljeno.
50% naknade za polog koristit će se za otkup PIANO-a

 

Klavirske farme
Kako sudjelovati na farmama i zaraditi nagrade s visokim prinosom?
Odaberite par žetona. 

Nakon odabira para žetona za farmu, oba morate dobiti putem Exchange-a. SWAP postupak traje samo nekoliko sekundi. Imajte na umu da ulaganje 100 dolara u bilo koji poljoprivredni par mora biti podijeljeno između 50 i 50 između dva para, za oba morate dodati likvidnost.

Dodajte likvidnost. 

Zatim se sljedeći korak prije nego što se možete pridružiti farmi odnosi na likvidnost. Sustavu dodajete likvidnost pretvaranjem BUSD-a i BNB-a u BUSD-BNB LP tokene.

LP žetoni u vašem novčaniku trebali bi se pojaviti (provjerite gornju sliku). 

Nakon ovog koraka bit ćete spremni uložiti LP žetone na bilo koji od naših farmi parova. Za povlačenje LP žetona ponovite isti postupak unatrag.

 

Zavičajne farme - 0% naknade za depozit:
PIANO-BNB (35x nagrade)
PIANO-BUSD (25x nagrade)
PIANO-CAKE (10x nagrade)

 

Ostali poljoprivredni parovi - naknada za polog od 4%:
BUSD-BNB (4x nagrade)
USDC-BUSD (2x nagrade)
CAKE-BNB (2x nagrade)
LINK-BNB (2x nagrade)

 

Naknada za polog
Ne farme klavira imat će 4% provizije.

Naknade za pologe koristit ćemo za otkup Piano tokena i dodavanje više likvidnosti našim bazenima i farmama!

 

Distribucija naknade od 4% - svrha
2%: Otkup i izgaranje

1%: Likvidnost na farmama

0,75%: Likvidnost prema bazenima

0,25%: Novčanik za programere

 

Putokaz

Hitni prioritet

Implementacija pametnih ugovora
Jedinstveni mehanizam sagorijevanja
REVIZIJA prije pokretanja (imunujti)
Zaključavanje likvidnosti
Visoki APR% dobici

Visoki prioritet

Druga revizija nakon pokretanja (u prva 2-3 tjedna)
Lutrije kakva nikada nije viđena prije
Mozarta NFT-a

Srednji prioritet

Decentralizirano klađenje
IFO (u partnerstvu s drugim projektima)
Potpuno operativna razmjena ideja Zajednice
zajmova

 

Informacija:

Twitter: https://twitter.com/MozartFinance

Telegram: https://t.me/MozartFinanceAnn

 

Telegram grupe:

Engleski chat: https://t.me/MozartFinance

Najave https://t.me/MozartFinanceAnn

Espanol chat: https://t.me/MozartFinanceEs

Reddit: https://www.reddit.com/user/MozartFinance



Martin Vunk

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1853936

Tidak ada komentar:

Posting Komentar