Selasa, 24 Juli 2018

CRYPTO Souk


Hallo allemaal, lezers van mijn blog Syndrome ICO. Ik zal een beetje uitleggen over het crypto-valutaproject. Dit is het meest relevant in de wereld van crypto-valuta, die wordt gekenmerkt door zijn hoge volatiliteit. Ik besloot om een ​​project te zoeken waar alle tools voor productieve, hoogwaardige en winstgevende handel door crypto-valuta's samenkomen. En dit is het CRYPTO SOUK-project.

WAAROM CRYPTOSOUK

Betrouwbaarheid gecombineerd met rijke functies

Geniet van de beste uitwisseling van digitale middelen, gericht op de behoeften van beginnende handelaren, professionele handelaren en specialisten op het gebied van digitaal geld. Wij doen er alles aan om digitale valutatransacties toegankelijk, snel en volledig veilig te maken.

PROBLEEM

Elektronische geld kopen, verkopen, houden en verhandelen is moeilijk. We zijn erg enthousiast over de ontwikkeling van nieuwe, gedecentraliseerde uitwisselingsideeën, maar vaak ontbreekt het aan liquiditeit en creëren we markten. In het Midden-Oosten denken we echter dat meer actieve beleggers en beleggers een hoger en eenvoudiger contact zoeken om een ​​handelspartner te gebruiken die meer in lijn is met de huidige verwachtingen.

Zij bij het betreden van de financiële markt. Onze klanten willen ook weten dat er lokale mensen in het gebied zijn waar ze mensen kunnen bereiken die hun taal spreken en hun gebruiken begrijpen.


De elektronische geldwisselmarkt groeit extreem snel. Een van onze concurrenten, Binance, heeft aangekondigd dat ze in één dag meer dan 250.000 nieuwe klanten hebben gekocht. Coinbase heeft meer dan 20 miljoen accounts en 52 miljoen codes worden beheerd sinds mei 2018.2.

Meer dan $ 1 miljard aan jaarlijkse vergoedingen genereren volgens Bloomberg-analyse op de markt. 3 Eenvoudig gesteld groeit de omvang van de gehele elektronischgeldmarkt exponentieel met sterke signalen. van het basistarief verwacht basistarief.4 De mogelijkheid om over de hele wereld te handelen om marktaandeel te winnen in een snel veranderende markt is moeilijk te onderschatten.

VLOEISTOF

CryptoSouk lanceerde een handelsplatform elektronisch geld Vincent en Grenadines van ST en Koeweit. De beurs wordt begin Q3 2018 gelanceerd met handelsparen die Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash en Monero ondersteunen. Het bedrijf is van plan door te gaan met het toevoegen van transactionele ondersteuning voor extra versleutelingsactiva die het bedrijf boven een bepaald minimum voelt.

Onze ruil stelt je ook in staat om je account te downloaden via elektronisch geld of fiat-betaling. Op basis van de expertise van de oprichters hebben we onze partner gekozen om ons te helpen zowel ons handelsplatform als ons scala aan financieringsopties te bieden.

We geloven dat we in de regio kunnen blijven groeien op basis van de volgende concurrentiefactoren. Eerst dachten we dat het mogelijk was om fiat-valuta zo goedkoop mogelijk in en uit te zetten en dat deze afkomstig was van Dinars, Dirhams, Riyals en Dollars. Om dat doel te bereiken, zijn we van plan om te investeren in tools en partners die ons kunnen helpen de kosten te verlagen en goedkope of eenvoudige fiat-aankopen te doen.

Ten tweede zijn wij van mening dat, hoewel niet alle cryptografische middelen op onze handelsvloer moeten worden vermeld, de verscheidenheid aan handelsparen en -codes een zal zijn. Belangrijke factoren die klanten in overweging zullen nemen wanneer ze voorrangsbeurzen kiezen.

Dinsdag, Wij geloven dat een hogere aanrakingsklantenservice erg belangrijk is op dit gebied, dus we zijn van plan om te investeren in klantenservice, zodat we meer menselijke invloed op de schaal kunnen bieden terwijl we Effectief en winstgevend zijn. Last but not least, teams met gelokaliseerde kennis van KYC / AML-gerelateerd materiaal zullen een belangrijke rol spelen bij het bieden van een unieke en wrijvingsloze gebruikerservaring.

Het CryptoSouk-programma van Referrals is ontworpen om de evolutie van virussen te creëren en is vooral aantrekkelijk voor onze klanten die hun binnencirkel kunnen gebruiken en de beïnvloeders de bronnen kunnen gebruiken. Hun premium sociale media om CryptoSouk te promoten. CryptoSouk heeft een eenvoudig en zeer nuttig invoersysteem.

Elke gebruiker met een account op CryptoSouk.Exchange heeft zijn unieke verwijzingscode die met anderen kan worden gedeeld. Wanneer een andere gebruiker registreert met behulp van deze verwijzingscode, ontvangt de scheidsrechter het hele jaar door 50% van de transactiekosten die door zijn verwijzing worden betaald. Gebruiker A deelt bijvoorbeeld hun inleidende code met gebruiker B. Gebruiker B voert de inleidende code A van de gebruiker in bij het maken van een nieuwe account.

Gedurende het jaar dat begint met het maken van het account van gebruiker B,


CryptoSouk Exchange behoudt zich het recht voor om de volledige terminal van het verwijzingsprogramma op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

We zijn van plan om onze token te gebruiken om onze oorspronkelijke supporters te belonen. Kopers van SOUK utility tokens ontvangen een korting op transactiekosten en andere kosten als ze worden betaald met een SOK-token. Bovendien zijn we van plan deze tokens in de markt met een deel van onze winst in te wisselen wanneer we winst maken. We denken dat deze incentives en beloningen overeenkomen met het bedrijf met onze vroege supporters en klanten.

We zijn van plan om onze token als modus operandi te gebruiken voor waardevolle projecten met wachtwoordactiva om goedkope tarieven voor onze listingkosten te betalen. We zijn onderworpen aan een aantal kosten, afhankelijk van de aard van het onderliggende versleutelingsactivum en de verschillende kosten, afhankelijk van het niveau van overeenkomstigheid of verschil van elke inhoud vanuit het blockchain-protocolperspectief.

Wij zijn echter ook van mening dat het opsommen van verdienstelijke projecten geen buitensporig winstcentrum zou moeten zijn, omdat het van belang is om hen beschikbaar te stellen aan onze klanten met verbeterde liquiditeit. Verder verwachten we ook de komende beveiligingstokengolf en ondernemen we stappen om ons platform vanuit juridisch oogpunt voor te bereiden.

We hebben Malta geselecteerd voor onze [moedermaatschappij] en onze ICO vanwege de bepalingen van de forwarding token van dat land en de leden van de Europese Unie. We voeren ook een handelsvergunning uit op de Abu Dhabi Global Markets (ADGM), die kantoren heeft in Koeweit, onze activiteiten worden over het algemeen gehouden.

Onze huidige licentiestatus in afwachting van de definitieve versie van het regelgevingskader voor ADGM onder de OCAB (Active Asset Encryption) en de recente afronding van de Virtual Financial Asset Act Malta. Wij zijn van mening dat regelgevingzekerheid een belangrijker onderdeel wordt van de beslissing over welke uitwisselingsklanten hun versleutelde bedrijfsmiddelen zullen toevertrouwen.

TECHNOLOGIE

Onze technologie is gericht op eenvoud, veiligheid en betrouwbaarheid om een ​​breed scala aan functies te ondersteunen. Toonaangevende transactionele gebruikersinterface - CryptoSouk is een toonaangevend handels- en financieel technologiebedrijf. We hebben de beste uitwisseling van digitale inhoud opgebouwd door ons te richten op de behoeften van professionele handelaren en professionals in digitale valuta.

Wij doen er alles aan om digitale valutatransacties toegankelijk, snel en volledig veilig te maken. • Integratiemogelijkheden voor KYC / AML, Bank / PSP • Meer dan 20 bestelopties, inclusief maar niet beperkt tot; VULLEN OF DODEN, IOC, STOP, LIMIT, etc.

TOKEN DISTRIBUTIE

Type token 
ERC20 token 
Naam 
Souk 
Token Ticker 
Souk 
Token prijs 
@ $ 0,50

Voorverkoop 
$ 0,30 
25% 
Soft Cap-korting - $ 1 miljoen 
Releasedatum - 9 juli 2018 
Duur - 30 dagen

$ 0,5 Main Sale 
Bouwvakker - $ 11 miljoen 
Releasedatum - 22 augustus 2018 
Duur - 30 dagen


ROADMAP


Team en adviseurs

David Dubrulle 
Medeoprichter en CEO
Een zakenman met 20 jaar ervaring in Europa en het Midden-Oosten met expertise in Investment Banking, bedrijfsfinanciering, beleggingsadviseurs, kapitaalmarktgarantie en bedrijfsinvesteringsplanning.

Gene Hoffman 
Medeoprichter, lid van de raad
Ervaren zakenman en voormalig NASDAQ CEO. Momenteel werkzaam als adviseur voor Chia Network, evenals tijdelijke board en CTO voor AEToken.io.

Richard D'Souza 
Operations Manager
Richard bracht 10 jaar door als CEO bij een van de toonaangevende financiële dienstverleners in Koeweit. Hij heeft in totaal 21 jaar ervaring op de afdeling Verkoop / Operaties en heeft twee financiële dienstverleners in Koeweit opgericht.

Basil Abusaada 
Klantenondersteuning
Basil is momenteel CEO bij JM Financial Brokerage Services Co. Koeweit, waar hij sinds 2016 werkzaam is. Basil heeft uitstekende klantenservice, verkoop- en communicatievaardigheden.

Raadgever 
Rob Viglione 
Een van de oprichters en voorzitter van ZenCash van de Zen Blockchain Foundation. Zijn expertise omvat de grenzen van blockchain-technologie en crypto-economie, en is een marktleider en een voorstander van blockchain-selectie en inspanningen van community-startups.

Andrew Bates 
International Private Banking heeft meer dan 26 jaar ervaring in zes continenten die zich bezighouden met vermogensbeheer, activabeheer, kredietverlening en bedrijfsplatformen, samen met het opzetten en uitvoeren van teams. Hoge performantie

Morten Christensen 
Morten Hypotheekadviseur is sinds begin 2013 betrokken bij allerlei elektronisch geld, of als handelaar, exploiteert of lanceert een nieuwe Crypto-lancering. Zijn laatste onderneming, AirdropAlert.com, heeft hem de mogelijkheid gegeven om met meer dan 30 eerdere ICO-fasen te werken.

Marco Calicchia 
Marco is de CEO en oprichter van MaZee, het toonaangevende marketing- en communicatiebureau van ICO. Hij is een ICO-consultant en Blockchain heeft ervaring met meer dan 25 ICO-portfolio's, waaronder klanten zoals Experty, Remme en Open Platform.

Valtteri Serimaa 
Valtteri heeft icotokennews.com en Digital Assets Ltd. opgericht, een online marketingbedrijf voor ICO. Alvorens de cryptografische ruimte te betreden, heeft Valtteri verschillende online marketingagenten geleid.

Tot slot, wat ik kan zeggen is het enorme potentieel van dit bedrijf. All-round ICO is zeer opvallend. Dit is een geweldige open weg om de ICO-wereld te betreden.

Als je weet hoe je onze community kunt verbeteren.
Als je weet hoe je informatie over ons kunt verspreiden in deze wereld.
Als u ideeën heeft voor andere verbeteringen, is dit een voorrecht
Als jullie allemaal meedoen aan onze premie.

Meer informatie Bezoek de CRYPTO SOUK Link:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar