Kamis, 07 Juni 2018

QUASA



Blogger sadık arkadaşlar için sıcak selam, Merhaba benim bu makalede Platfrom QUASA Coin hakkında tanıtmak istiyorum, bu makaleyi okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz, yararlı olabilirQUASA nedir Lojistik pazarı açısından diğer alanlarda geride kalıyor yeni teknolojilerin tanıtılması.Taşımacılık lojistiği, en büyük küresel sektörlere kıyasla büyük bir endüstridir. Büyüklüğüne rağmen, aracılar ve iş yapmanın şeffaf olmayan şemaları ile dolu, son derece bölünmüş ve verimsiz bir dal olarak kalmaktadır. Bu tanım, daha büyük veya daha az ölçüde hem gelişmekte olan hem de gelişmiş ülkelerin pazarlarına uygulanır. 




QUASA, kargo sahiplerini ve kargo gemilerini birbirine bağlayan bir platformdur. Amacımız, taşımacılık şirketleri aracılığıyla herhangi bir taşımacılık modu ile herhangi bir kargo taşımacılığını tek bir tıklamayla tam anlamıyla yapmanızı sağlayan bir platform yaratmaktır. 

Son zamanlarda pazara giren diğer birçok benzer projenin aksine, QUASA, navlun piyasasının sorunlarını ve nakliyatçıların ve taşıyıcıların ihtiyaçlarının karşılaştığı zorlukları anlamadan oluşturulan bir başka klon değildir. QUASA, son kullanıcılar için basit bir arayüz ile yeni bir kargo taşımacılığı modeli sunar ve sadece birkaç tıklamayla en uygun şartlarda sipariş vermenizi sağlar. Şirket, aracıları baypas ederek kargo taşımacılığı organize ediyor.Geliştirilen BT çözümü sayesinde, QUASA siparişleri, nakliye şirketlerinin nakliyeyi en verimli şekilde kullanabilecekleri şekilde dağıtır. Bu optimizasyon eşzamanlı olarak kargo taşıyıcılarının verimliliğini arttırır, böylece gelirlerini arttırır ve aynı zamanda kargo sahiplerinin nakliye masraflarını da azaltır. Fakat,


ÜRÜN

Lojistik ve BT çözümleri alanında uzmanlardan oluşan proje ekibi, çalışan bir prototip hizmeti geliştirdi.Bu, pazar ihtiyaçlarını analiz etmeyi ve bunları gerçek bir projeyle uygulama ile ilişkilendirmeyi mümkün kıldı.

  • 18 uluslararası taşıyıcıdan oranların hesaplanması.
  • API tarafından veya kendi veritabanından alınan havayolları için tarifelerin hesaplanması.
  • Ortak ofisleri de dahil olmak üzere özel ofisler sistemi.
  • Mal değişimi.
  • Yönetim paneli
Maliyet, kullanıcının seçtiği yükün tüm parametreleri hesaba katılarak hesaplanmaktadır. Prototip, QUASA sisteminin kargo sahibinin temel işlevini içerir ve bu, 2018'in ikinci çeyreğinde kullanıma sunulacaktır. Gelecekte, diğer katılımcıların lojistik ağına dahil edilmesine yönelik modüller eklenecektir. Platform ile çalışma giriş sayfasından başlar.Üzerinde, sistemin her katılımcısı kayıt sırasında alınan kendi giriş ve şifresini girer. 

Program arayüzü, siparişleri, sorguları ve bazı raporları içeren standart bir menü içerir. Gelecekte menü yapısı değişecek. 

Kullanıcı bir müşteri ve bir ortak olarak giriş yapabilir.

Ortak ve müşteri için özel odalar bulunmaktadır. Taşıyıcının müşteri ile iletişimi, kişisel kabin üzerinden gerçekleştirilir. 


Bölgesel genişleme stratejisi
  • 2018 yılında QUASA servisi, yük trafiği pazarında başlatılacak.
  • 2018'den 2021'e kadar hizmetler genişleyecek, hizmetin toplam kapsama alanı dünya çapında 200'den fazla şehir olacak.
Temel yatırım hedefi, varlığın aktifleştirilmesinin 31 Aralık 2018 tarihine kadar M100 $ cinsinden girilmesidir.

İlk operasyonel hedef, uygulamayı başlatmak ve 2019 ortalarına kadar M1 $ net gelir elde etmektir. 

İkinci operasyonel amaç, uygulamayı deniz ve özel modülleri kullanarak genişletmek ve 2020 sonuna kadar M10 $ net gelir elde etmektir 

. Üçüncü hedef ise, depo ve yük taşımacılığı modüllerinin eklenmesi ve M25 $ gelirinin alınmasıdır. 2021'in sonu. 

Dördüncü ve beşinci hedefler, platform cirosunun büyümesi, kullanıcı sayısındaki artış ve 2022 ve 2023 yıllarında M50 $ ve M100 $ gelirlerinin alınmasıdır.

QUASA, gelir ve hedefler


QuasaCoin

Jetonları, hizmeti kullanmak için bir ön koşul haline gelmiştir. Servis jetonlarının ödenmesi,% 5 ila% 10 arasında bir indirim almanızı sağlar, bu hem kargo sahipleri için navlun hizmetleri hem de nakliye şirketleri için danışmanlık hizmetleri için geçerlidir. 

Jeton sahipleri, hizmetin geliştirilme yönünü seçebilecek, yani, oy kullanma hakkına sahip olacaklar - teklifte bulunmak ve hizmette yeni işlevselliklerin uygulanmasına oy vermek. Ayrıca, fonksiyonların gelişimine katkısının yüzdesine bağlı olarak, kullanımlarında bir indirim alacaklardır. ICO’da satılan QUA jetonlarının, piyasa sahiplerinden piyasa fiyatıyla itfa edilmesi planlanmaktadır.

QUASA hizmetlerinden para kazanma, her başarılı teslimatın son adımında, ödeme şeklindeki talebi anında artırarak, ödeme şeklinde gerçekleşir. 

QUA'nın değerindeki büyümeyi etkilemek için farklı yollara sahibiz: her bir bağlı şirket bir bilgi rehberidir, her başarılı biri daha büyük, daha yüksek bir bilgi rehberidir. Bir şirket QUA almaya her başladığında, bu iyi bir haber. Çok fazla şirketimiz var ve birçok olumlu haber olacak, sürekli olarak işiteceğiz ve kursu etkileyebileceğiz. 

Para birimimizin değeri, kargo taşımacılığı fikrini değiştirecek olan QUASA platformu tarafından sağlanan gerçek hizmetler tarafından sağlanacaktır.

Bu nedenle, kendimizin her şeyin iyi olacağından kuşku duymuyoruz. Ve bunu, kendi QUA'mızı, preICO tarihinden itibaren 4 ay boyunca dondurmak suretiyle gösteriyoruz. 

Sınırlı emisyonun yanı sıra, kullanıcılara yönelik benzersiz hizmetler ve ayrıcalıklar sayesinde talebi canlandıracak dolaşım kurallarını düzenleyeceğiz.

NEDEN QUA DEĞER BÜYÜMESİNDEN EMİNİZ

Bağlı her bir şirket bir bilgi rehberidir, her başarılı şirket daha büyük, daha güçlü bir bilgi kılavuzudur. Bir şirket QUA almaya her seferinde olumlu bir haber. 
Bu tür kampanyaların çoğuna sahip olacağız ve çok sayıda olumlu haber olacak, sürekli işiteceğiz ve kursu etkileyeceğiz. 

Para birimimizin değeri, kargo taşımacılığı fikrini değiştirecek olan QUASA platformu tarafından sağlanan gerçek hizmetler tarafından sağlanacaktır. 

İlk ortaya çıktığında UBER'ye gitme fırsatınız oldu mu? Bu nedenle, bizim için her şeyin iyi olacağına şüphe yok.Ve bunu, 2018'e kadar kendi QUA'mızı dondurmak suretiyle gösteriyoruz.
Platformumuza bağlanacağımız şirketler QUA alacak, bu yüzden tüm şirketleri birbirine bağlayıp yeni bir fiyatlandırma aşamasına geçene kadar QUA'ya olan talep büyümeye devam edecek. 

NEDEN ÇALIŞIYORUZ

 NEDENİ? ICO kampanyalarının% 90'ının aksine, zaten çalışan bir prototipimiz var; 
 - ICO kampanyasının başlatılmasının karmaşıklığı her geçen gün artmakta olup, yalnızca 3 ay önce hangi kampanyaların olduğunu ve şu anda ne olduklarına bakmak yeterlidir; 
 - Bu bağlamda, şimdiden platformumuza büyük bir ilgi duyuyoruz ve henüz başlamadığımız halde, talep var. 
Bu, pazara ihtiyacımız olduğunu doğrular; 
 - Lojistik endüstrisinde çok büyük bir uzmanlığa ve deneyime sahibiz, nasıl çalıştığını biliyoruz, yaralı noktaları ve en önemlisi bunları çözüyoruz;
 - Bizimle başlamayı planlayan ilginç şirketlere sahibiz ve şimdi sektöre yeni teknolojiler getirmeyenleri elemeliyiz; 
 - Mevcut prototipi yaratan ve 2,5 yıldır işbirliği yaptığımız bir geliştiriciler ekibimiz var.

PROJE EKİBİ

Harika bir fikrin, herhangi bir projenin başarısının sadece bir parçası olduğuna inanıyoruz. Yüksek nitelikli uzmanlardan oluşan bir ekip olmadan, en eşsiz ve gelecek vaat eden proje bile kağıt üzerinde mürekkep kalabilir. Bu nedenle, QUASA tarafından etkilenen tüm alanlarda bilgi sahibi olan uzmanları bir araya getirdik. Ekibimizin, projelerin başlatılmasında ve başarılı bir sonuç elde edilmesinde zengin bir deneyime sahip olduğunu da belirtmek isteriz. 


Kriptokonferans 2017 ve sergilerekatılım http://cryptoconf.su ) Teknopark "Skolkovo" da 28 Kasım'da 


KRAUDFANDING

QUASA'NIN YAPISI 241.750.000 QUA tokenleri 

Toplam jeton sayısı toplamından 241.750.000 jetonun QuasaCoin (QUA) 
jetonları toplamına kadar, QUASA çeşitli fiyat seviyelerinde ICO aracılığıyla 197.025.000 jeton satışa sunulacak. Aşağıda fiyat seviyelerinin bir açıklaması verilmiştir: 





PROJENİN UYGULAMASI AŞAMALARI


Gizli tur sona erdi 01/14/2018 
Jeton almak için zamanınız var QUA - EYLEM İNDİRİMLERİ GİZLİ YUVARLAK - 80% 

Ayrıntılar için lütfen aşağıdaki bağlantıya bakın:


By Martin Vunk :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar