Kamis, 07 Juni 2018

QUASA

image.jpg
Jó napot, kedves barátaim. Ma az ágazat minden ágazatának hiányosságai vannak. Például vegyük le a logisztikát. A teherszállítás a jelenlegi piac hatalmas szegmense, különösen Oroszországban. És igaz, hogy sok vállalatnak kivétel nélkül kell szállítania. De mi a probléma a jelenlegi árufuvarozási piacon? Kétségtelen, hogy a fő problémák a hatalmas papírok bürokráciája, a közvetítők jelenléte, valamint a tranzakciók átláthatósága. Például az Egyesült Államokban a közlekedési és logisztikai ágazatban a gazdasági veszteségek teljes összege 8 milliárdról $ 30 milliárdra nő. És ez egy nagyon fontos alak. Hogy legyenek? És hogyan lehet a teherautó új szintre hozni?
Ezt a QUASA projektcsapat gondoskodott.
Mi ez a projekt ilyen gyönyörű név alatt? Ennek a projektnek a fő célja logisztikai logisztikát létrehozni az intelligens szerződésekkel és saját kriptográfiai valutájával. 
Ma a teherfuvarozás piacának olyan problémái vannak, mint:
• Nem átláthatóság 
• Piaci káosz 
• Nagy regionális vállalatok közötti megosztás, és nem az egészséges verseny szintjén, hanem a helyi szabályoknak megfelelően.
3.png
Továbbá, ha részletesen megnézzük a logisztikát, nem csak az ügyfelek rakományának az A ponttól a B. pontig terjedő mozgása. Ez egy egész csomó információcsere és papír bürokrácia. És nem is beszélve, az ügyfél fizetési képességéről? Mert gyakran kiderül, hogy az árukat kiszállítják, és az ügyfél nem tudja kifizetni a szállítást a pénzhiány miatt. 
Természetesen már létezik egy megoldás, amelyet a QUASA biztosít nekünk. Ez a blokkoló és intelligens szerződések használata. És az igazság az, hogy ez a rendszer nagymértékben segíteni fogja a logisztikai piacot új szint elérésében. 
A cég fő feladata, hogy javítsa a logisztikai piacot, így annak értéke a lehető legkisebb mértékben befolyásolja a raktárban lévő áruk költségeit.
Ezért a következő problémákat oldja meg:
• Bizalmi kérdések. Ezt a problémát a blokkrendszer használatával oldják meg, ahol minden információt le kell írni, amelyet teljesen eltávolítanak a megbízók között. Az intelligens szerződés, amely a szállítás kezdetén jóváhagyásra kerül, automatikusan végrehajtja a kölcsönös elszámolást a blokkcsatornában tárolt adatokkal összhangban. 
• A rejtett károk kockázata. Itt is minden rendben van, a QUASA a GPS-érzékelőkkel nyomon követi a rakomány helyét és állapotát. 
• A kockázat nem fizeti a rakomány tulajdonosa képességeit. Megoldást találtak ezen a területen. A QUASA a modern technológiai DLT szerint kiadja a beszállítók személyes engedélyeit. És viszont a felek ellenőrizhetik ezeket az adatokat.
• Pénz és adó kockázatok. Itt a csapat megoldotta a problémát azzal, hogy létrehozta a saját QuasaCoin virtuális pénznemét, amelyben minden kifizetés a kockázatok kizárására irányul. 
• Nem megfelelő biztosítás. A biztosítás automatikusan áthalad és a rakományt a vis maior okozta károktól megvédi. 
• A fő probléma az információs akadályok és a magas piaci árak.
Az ügyfél maga választja ki a szállítási lehetőséget, amelyet az ár, a feltételek és a kiegészítő szolgáltatások tekintetében megkövetel. A viszonylag alacsony szolgáltatási díjak kétségtelen előnye (2-3% versus 8-15% rendes fuvarozók és 10-25% brókerek esetében) különbözteti meg a QUASA-t az iparági versenytársaktól.
3.1.png
A vállalat továbbá olyan weboldalt fejlesztett ki, amelyen keresztül az ügyféllel és a fuvarozóval kommunikációt folytatnak, valamint a harapás minden más tevékenységét, a leginkább jövedelmező és legolcsóbb szállítási ajánlat kiválasztásával kezdve, a jelentésekkel zárva.
Ami a hazai valuta QuasaCoin (QSA), akkor kell fizetni minden szolgáltatás a platformon. Ezzel 5-10% kedvezményt kap. Ez vonatkozik a szolgáltatások, mind a rakomány szállítás és a tanácsadás. Továbbá a pénznem tulajdonosai szavazati joggal és javaslatokkal rendelkeznek a szolgáltatás fejlesztésében.
QUASA kiadja a 241.750.000 QUA tokenet 
A vonzott pénzeszközök mennyisége (ETH, USD) 61667 ETH = (18.500.000 dollár 300 USD / ETH árfolyamon)
Célok és bevételek:
7.1.png
A projekt szakaszai: 
9.1.png
Összefoglalható. A projekt meglehetősen magas kilátásokkal és egyértelmű célokkal rendelkezik. Amely rövid idő alatt megtestesülhet. És ez a QUASA kiváló és profi csapat.
referenciák:

Auteur : Martin Vunk

Tidak ada komentar:

Posting Komentar