Rabu, 09 Mei 2018

Bitcoin 2 - verbeterde Blockchain-technologie



Bitcoin Crypto-valuta is het afgelopen decennium een ​​echt fenomeen geworden. Hierdoor blijft het belang van internetgebruikers toenemen. De geschiedenis van Bitcoin is nauw verwant aan de naam van Satoshi Nakamoto, die voor het eerst de wereld vertelde over de oprichting van een nieuw monetair systeem.


E-mailbronnen voor klanten gmane.comp.encryption.general ontvangt een bericht van de afzender genaamd Satoshi Nakamoto. Het bericht bevat een beschrijving van de essentie en eigenschappen van de crypto-valuta die is gemaakt met de naam bitcoin. Klant wordt uitgelegd dat deze nieuwe virtuele valuta-eenheid wettelijk beschermd is tegen frauduleuze handelingen, onafhankelijk van enige organisatie, en biedt anonieme mogelijkheden voor de eigenaar ervan. 


Bitcoin is een wereldwijd betalingssysteem dat transacties met deze valuta mogelijk maakt. Het belangrijkste verschil tussen traditionele betalingssystemen is dat het Bitkoyn-systeem geen centrale verwerking en verwerking heeft - alle bewerkingen vinden uitsluitend plaats binnen hetzelfde klantennetwerk.


Er is geen "registratie" -concept, iedereen kan deelnemen aan het netwerk. 
De portefeuille is niet gekoppeld aan de identiteit van de gebruiker, iedereen kan het aantal portefeuilles en onbeperkte voorwaarden maken. 

Onbeperkte, anonieme en onbeperkte geldtransfers wereldwijd Geen tussenpersonen, digitaal geld direct overgedragen tussen gebruikers, Het is onmogelijk om overdrachten te blokkeren, geld te bevriezen bij gebruikers of "terugdraaien" transacties die al zijn gedaan. 

Bitcoins kunnen worden opgeslagen op computers, smartphones, online wallets, op speciale apparaten of in veilige kluizen. Er is geen controlerende organisatie, bitcoin-prijzen worden uitsluitend bepaald door de vraag en het aanbod van de markt.

De bitcoin-release is zeer beperkt en voorspelbaar, het is onmogelijk om "de drukpers te laten lopen" en veel biton te maken. Omdat bitcoins open source-code hebben, moeten sommige programmeerteams in één keer met ontwikkeling omgaan. Ze hebben hun eigen visie over hoe e-valuta moet worden ontwikkeld. Vaak zijn de meningen van mensen over bitcoin-paden heel anders.






Bitcoin 2 is een gemeten Bitcoin met privétransacties en direct gecontroleerde betalingen. Het is open source, anoniem, snel en gebaseerd op het algoritme "Proof of a bet". 

Voordelen van Bitcoin 2. 

Lage Commissie. 
Stuur overal ter wereld geld voor minder dan een cent. 

Snelle vertaling. 
SwiftTX-betaling wordt onmiddellijk bevestigd. 

Decentralisatie. 
Iedereen met een computer kan geld verdienen om bij te dragen aan Blockchain. 

Privé, onmogelijk te volgen. 
Verzend transacties anoniem met behulp van de Zerocoin- en Tor-protocollen. 

Transactiesnelheid. 
Het maximale aantal transacties is ongeveer 40 keer hoger dan dat van Bitcoin. 

Economisch .
Bitcoin 2 maakt gebruik van het 'Proof of Stake'-algoritme dat grondig is getest. Het elektriciteitsverbruik is aanzienlijk verminderd in vergelijking met Bitcoin en dit is slechts een deel van het hoofdbeeld. 

Bounty-campagne. 
Een andere manier om deel te nemen aan een project is een bonuscampagne, waarmee u makers van projecten met marketing op verschillende manieren kunt helpen. Bijvoorbeeld via sociale netwerken, zoals Facebook of Twitter, of zelfs projecten vertalen naar andere talen, enzovoort. 
Voor deelname krijgt u een token.




Meer informatie over campagnes met bonussen kunt u vinden op de volgende links:







By Martin Vunk :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar