Senin, 07 Mei 2018

CONTRACT VAULT PROJECT

Elke crypto-liefhebber weet dat de Blockchain-technologie contractueel vertrouwen schept. Het is een betekenisvolle weergave van de waarheid. Dat is de reden waarom er veel andere startups al veelbelovend zijn om contracten te verbeteren door Blockchain te gebruiken. We denken echter groter. 
Contract Vault is een Blockchain-aangedreven platform waarop iedereen legale geluidscontracten kan ontwikkelen, gebruiken, doorverkopen, aanpassen en opnieuw gebruiken. We werken samen met juridische partners van wereldklasse om contracten te maken die iemand kan doen, en net zo eenvoudig als slepen en neerzetten.
Dit omvat Ricardiaanse contracten van de volgende generatie - contracten die natuurlijke taalcontracten met Smart Contracts huwen en ze dus juridisch afdwingbaar maken. Slimme contracten, correct geïmplementeerd, hebben het potentieel om overeenkomsten in duizenden bestaande en nieuwe contexten te vergemakkelijken. Eenvoudig gezegd is het mogelijk om de handel volledig te moderniseren, de afhankelijkheid van tussenpersonen te verminderen, digitale processen te optimaliseren, transactiekosten te verlagen en fraudebestendige transacties mogelijk te maken. 
Door Smart Contracts juridisch afdwingbaar te maken, zodat ze juridische consequenties hebben in de 'echte wereld', is het mogelijk om de overdracht van willekeurige fysieke eigendommen, activa of rechten volledig gedecentraliseerd, veilig en juridisch compliant te maken.
Tot nu toe hebben slimme contracten een aanzienlijk risico - omdat ze, net als elke krachtige tool, zonder de juiste beveiligingen, dramatisch verkeerd kunnen gaan. Het Contract Vault-platform omvat onafhankelijke, onpartijdige verificatie van Smart Contracts, veel kant-en-klare functionaliteit en juridische informatie over de tap indien nodig.
Slimme contracten zijn alleen zo goed als de juridische documenten die hen vergezellen. Zonder hen is het voor een buitenstaander of een rechtbank onmogelijk om vast te stellen tussen wie en waarom een ​​bepaalde transactie plaatsvond. Voor contracten waarvoor geen formaliteiten vereist zijn, vormen Ricardian Contracts de ideale constructie voor het optimaliseren en automatiseren van deze contractuele relaties en processen. Het gebruik van Ricardiaanse contracten voor gebruikszaken die formaliteiten vereisen, vereist wijzigingen in de huidige wetgeving in sommige rechtsgebieden. Wetgevers zullen pas beginnen op te merken wanneer pioniers die actief zijn op dit gebied, plausibele oplossingen presenteren die een meerwaarde bieden.
Contract Vault is gebouwd in het hart van de Zwitserse Crypto-vallei, in Zug. Contract Vault is een door Blockchain aangedreven platform waarop iedereen legale geluidscontracten kan ontwikkelen, gebruiken, doorverkopen, aanpassen en hergebruiken. Het is een toolkit voor het bouwen van contracten, net zo eenvoudig als drag-and-drop, een marktplaats om ze te verkopen en een veilige omgeving om ze te zien. We zijn ook een thuis voor de slimme contractautomatisering van morgen; waar voldane contracten automatisch leiden tot evenementen zoals wisselende handen of documenten die worden bijgewerkt. Van het kopen van een huis tot het ontsluiten van microbetalingen in derde wereldlanden, Contract Vault is de nieuwe wereld van vertrouwen.
Contract Vault is een platform dat de kloof tussen juridische contracten en slimme contracten overbrugt, waardoor het maken, beheren en integreren van contractuele processen op de blockchain eenvoudig wordt.
Het is de oplossing om iedereen klaar te stomen voor de dappere nieuwe wereld van slimme contracten - en ze Truly Smart te maken.
● WETTELIJK VERDEDIGENDE SLIMME CONTRACTEN 
Gebruik Ricardiaanse contracten om traditionele juridische contracten te combineren met slimme contracten, te zorgen voor hun wettelijke afdwingbaarheid en de overdracht van fysieke eigendommen en rechten op de blockchain mogelijk te maken.
● RIJK ECOSYSTEEM 
Door het rijke ecosysteem van juridisch adviseurs van Contract Vault, blockchain-experts en bedrijven krijgen gebruikers toegang tot deskundig advies, arbitrage en bemiddeling.
● TOEGANKELIJK 
Onze intuïtieve interface stelt iedereen in staat om traditionele en slimme contracten te maken, testen en beheren met alleen een browser of mobiel apparaat.
● MARKTPLAATS 
Een breed scala aan wettelijk en technisch gecontroleerde contractsjablonen openen, aanpassen en implementeren. Beoordeel contractsjablonen en bespreek deze rechtstreeks of krijg direct toegang tot juridisch en technisch advies.
● CONTRACT BUILDER 
Creëer uw eigen traditionele of slimme contracten of wijzig bestaande contracten om aan uw behoeften te voldoen met behulp van onze visuele SmartEdit-tool en natuurlijke taalverwerking.
● WITTE LABELOPLOSSING 
Advocatenkantoren, banken, verzekeringen en andere bedrijven kunnen hun eigen white-label versie van Contract Vault aanbieden aan hun klanten.
● KRACHTIG 
Maak een contract, van eenvoudige conventionele leningsovereenkomsten tot volledige Legal-, Insure- of Fintech-applicaties die gebruikmaken van on-chain en off-chain evenementen.
● ENTERPRISE-READY 
Onze API stelt ondernemingen in staat om applicaties te creëren of te verbeteren door hun bestaande processen te integreren met slimme contracten zonder maandenlang door te ontwikkelen.
● NIEUWE VERKOOPKANALEN ONTWIKKELEN 
Bedrijven en serviceproviders krijgen toegang tot nieuwe klanten via een opt-in advertentieplatform dat gebruikers prikkelt voor het gebruik van hun services.
De Status Quo- 
contracten zijn moeilijk. Slimme contracten zijn niet echt slim.
De juridische dienstverleningssector is momenteel bezig met een fase van diepe transformatie en slimme contracten en blockchaintechnologie nemen de wereld stormenderhand, maar hoe kunnen advocaten, consumenten, ontwikkelaars en bedrijven profiteren van deze nieuwe technologieën?
Er zijn 4 problemen met contracten en slimme contracten die het Contract Vault-platform wil oplossen:
● PROBLEEM # 1 
GEBRUIK VAN DE CONTRACTEN 
Contractsjablonen zijn vaak slecht opgesteld, verouderd, onduidelijk, niet echt aanpasbaar of uitbreidbaar en vereisen te veel juridische kennis om te gebruiken voor gemiddelde consumenten.
● PROBLEEM # 2 
CONTRACTCREATIE Het maken van 
contracten is moeilijk, inefficiënt en vervelend, zelfs voor juridische professionals. Samenwerking met klanten is inefficiënt en bestaat meestal uit het e-mailen van documenten heen en weer.
● PROBLEMEN # 3 
SMART CONTRACTS 
Slimme contracten zijn ingewikkeld en duur om te implementeren, ontoegankelijk voor niet-technische mensen, onveilig en zijn vaak niet wettelijk compliant. Ze zijn ontwikkeld voor specifieke use-cases en zijn niet herbruikbaar.
● ISSUE # 4 
ACCESS 
Toegang tot juridisch en technisch advies voor conventionele en slimme contracten is duur en moeilijk snel te verkrijgen.
De Solution 
Contract Vault is de plaats waar dit zal veranderen. 
Gebruikers kunnen hun eigen herbruikbare, aanpasbare SmartTemplates bouwen of toegang krijgen tot een breed scala aan kant-en-klare, geverifieerde, juridisch afdwingbare SmartTemplates die kunnen worden gebruikt om elk soort conventioneel of slim contract te genereren. Advocaten kunnen advies geven, toegang krijgen tot beveiligde slimme contracten en onze tools zoals SmartDossiers gebruiken om efficiënter samen te werken met hun klanten. Blockchain-experts kunnen hun expertise en services rechtstreeks op Contract Vault Marketplace aanbieden. Bedrijven kunnen snel en efficiënt (slimme) contracten implementeren die zijn afgestemd op hun behoeften.
Use Cases / Integrations 
De ruimte is de limiet als het gaat om de use cases van het Contract Vault-platform. Onze unieke visuele editor SmartEdit ondersteunt elk soort contract.
Overeenkomsten kunnen worden gemodelleerd als conventionele contracten, slimme contracten of een combinatie van beide. Als u bijvoorbeeld uw auto aan een andere partij leent, kunt u een zekerheid (bijv. In de vorm van tokens) opnemen om door de lener via een smart-contract als geldigheidsvereiste voor de overeenkomst te worden overgedragen.
De mogelijkheid om slimme contracten te activeren met behulp van zowel gebeurtenissen in de winkel als buiten de keten, maakt het mogelijk complete blockchain-applicaties te maken.
Hieronder staan ​​enkele aanbevolen projecten en applicaties die momenteel worden ontwikkeld of worden gepland en die voortbouwen op het Contract Vault-platform.
SmartShares
SmartShares heeft tot doel de volgende problemen op te lossen met behulp van Ricardian Contracts en identiteitsservices van Contract Vault: markten creëren voor niet-beursgenoteerde bedrijven en aandelenruil beheren. Creër liquiditeit voor wat momenteel meestal een illiquide activa is. 
Laat bedrijven hun relaties met aandeelhouders beheren via Smart Contracts. Betaal dividenden naadloos met Smart Contracts. De aandelenmarkten zijn ingewikkeld en duur, dus niet-beursgenoteerde entiteiten hebben geen toegang tot de liquide middelen die worden aangeboden door een open markt zonder de aanzienlijke kosten van een beursintroductie, of op zijn minst de aanzienlijke pijn van de notering op een dochteronderneming zoals AIM. De kosten zijn ook hoog voor degenen die transacties uitvoeren.
Door Smart Contracts te gebruiken om niet-beursgenoteerde bedrijfsaandelen en Ricardiaanse contracten te symboliseren om ze verhandelbaar te maken, kunnen de kosten van het verhandelen slechts een fractie zijn van wat zelfs de online aandelenplatformen van vandaag kunnen bieden. Bovendien kunnen met niet-beursgenoteerde bedrijfsaandelen die op de Blockchain zijn gedigitaliseerd, andere aspecten zoals stemmen en dividendtoewijzing efficiënter worden gedaan. Ook kunnen aandeelhouders hun - nu liquide - aandelen als effecten gebruiken om kapitaal aan te trekken.
Als eerste stap moeten geïnteresseerde bedrijven hun statuten en aandeelhoudersovereenkomsten evalueren en wijzigen, de tokenisatie van aandelen mogelijk maken en regels vaststellen voor hun eventuele overdracht. We werken samen met notarissen om een ​​efficiënte en kosteneffectieve wijziging te waarborgen. Eenmaal getekaliseerd vervangen de SmartShares de bestaande en voert elk bedrijf zijn eigen token Smart Contract uit met een lijst met aandeelhouders en hun tokenallocatie. Het maken van een transactie is net zo eenvoudig als het verplaatsen van rechten zoals bij elke Blockchain-transactie: het grootboek is gedecentraliseerd en de transactie wordt bevestigd door een overeenkomst.
We werken aan de processen (en het zijn processen, geen digitale hulpmiddelen) om ervoor te zorgen dat de identiteiten van de partijen in een transactie kunnen worden vastgesteld en verbonden met Ethereum-adressen. Elke uitwisseling moet ook - synchroon - digitaal ondertekend worden om een ​​transactie te laten plaatsvinden, en die digitale handtekeningen zullen ook geverifieerd zijn. Contract Vault is een leider in Ricardiaanse contracten; de Smart Contracts met de juridische en functionele kwaliteiten die vereist zijn om transacties actief uit te voeren. SmartShares is een joint venture met onze technische en juridische partners, we hebben al veel werk gemaakt van de wettelijke kaders om gedecentraliseerde handel tot een realiteit te maken.
Ons SmartShares-product (een handelsomgeving en ondersteunende diensten voor de ontwikkeling van op de handel gerichte Smart Contracts) is al in ontwikkeling, voortbouwend op de architectuur die wordt geboden door het Contract Vault-platform.
Het Contract Vault-platform kan een verscheidenheid aan eindproducten van onze SmartTemplates genereren, waaronder:
-Conventionele juridische overeenkomsten, die vervolgens op de gebruikelijke manier offline kunnen worden gebruikt
- Juridische overeenkomsten, die veilig kunnen worden opgeslagen op gedecentraliseerde opslag en beveiligd zijn tegen manipulatie met behulp van ondertekende blockchain-transacties
-SmartForms en SmartDossiers, die juridische professionals in staat stellen door hen in staat te stellen efficiënter met hun klanten te communiceren en samen te werken
- Aangepaste slimme contracten, zoals Ethereum Smart Contracts
- Globaal afdwingbare slimme contracten in de vorm van Ricardiaanse contracten of dual-linked slimme contracten.
Token-classificatie en gebruik 
VAULT ("VLT") is een overdraagbaar ERC-20-compatibel token dat wordt ingezet op het Ethereum-netwerk. Met VLT kunnen consumenten, advocatenkantoren en bedrijven gebruikmaken van het Contract Vault-platform en Marketplace, terwijl makers van inhoud worden aangemoedigd om hoogwaardige contracten te maken en te onderhouden op de Contract Vault Marketplace.
De Contract Vault Marketplace vormt het hart van het Contract Vault-ecosysteem met een breed scala aan conventionele en slimme contracttemplates en -toepassingen van Contract Vault zelf en partners zoals juridische en technische experts. 
VLT wordt overal in het Contract Vault-ecosysteem gebruikt, in het bijzonder om diensten te consumeren of om de zichtbaarheid in de Contract Vault Marketplace te vergroten:
a) Consumenten kunnen VLT gebruiken om toegang te krijgen tot services zoals conventionele en slimme contractsjablonen op de Contract Vault Marketplace en kunnen VLT ontvangen door het beoordelen en beoordelen van Marketplace-artikelen en -services of door zich aan te melden voor diensten met toegevoegde waarde die door zakelijke klanten worden aangeboden.
b) Bedrijven kunnen VLT gebruiken om toegang te krijgen tot conventionele en slimme contracttemplates en om hun diensten met toegevoegde waarde aan Contract Vault-gebruikers aan te bieden. Ze kunnen VLT ontvangen via toepassingen met een wit label.
c) Law Firms kunnen VLT ontvangen door inhoud op de Contract Vault Marketplace aan te maken of te controleren, gebruik te maken van hun aangeboden contractsjablonen of manuele juridische ondersteuning te bieden aan klanten. Ze kunnen VLT gebruiken om toegang te krijgen tot slimme contracttemplates voor of namens hun klanten.
d) Serviceproviders, zoals beoefenaars van juridische beroepen en blockchain-experts, kunnen VLT ontvangen door inhoud aan te bieden, aan te passen of te controleren, maar ook door hun expertise rechtstreeks aan Contract Vault-gebruikers aan te bieden. Juridische professionals kunnen ook arbitrage- of bemiddelingsdiensten aanbieden in geval van geschillen of fungeren als vertrouwenswaardige orakels.
Levering en toewijzing
Maximaal tokenbedrag: het totale maximumbedrag voor de volledige toewijzing van VLT (inclusief privé pre-crowdsale voor bepaalde entiteiten en individuen, de fase I en de fase II-verkoop, evenals bijdragen van private entiteiten en individuen van strategische waarde voor de contractkluis Project) zal worden gedefinieerd als een hard-cap en komt overeen met CHF 45.000.000 (exclusief kosten die voortvloeien uit of verband houden met het inbrengproces (Maximumdoel). Vault Token LTD kan naar eigen goeddunken bepalen dat het Maximumdoel wordt bereikt wanneer het totale bedrag aan fondsen dat is overgedragen aan het Smart Contract System ligt dicht bij het maximumdoel, ook al zou het werkelijke aantal aankopen dat door het Smart Contract System wordt geaccepteerd lager zijn dan het maximumdoel (bijvoorbeeld als het totale aantal aankopen niet samenviel tot precies het maximale doel).
Totale levering van VLT-token: de totale maximale VLT-toevoer is 900.000.000 VLT. De totale hoeveelheid VLT zal afhangen van het effectief gemaakte aanbod tijdens de privé PreCrowdsale, de Fase I en de Fase II Verkoop en zal worden aangeduid als totale VLT tokenlevering (Total VLT Token Supply).
Token-verkoopperiode: de VLT-verkoopperiode (Token Sale Period) begint op de datum en tijd die zijn ingesteld om te worden aangekondigd op de Vault Token-website en gaat door gedurende een periode van zes (6) weken of het moment waarop het maximum tokenbedrag is bereikt , afhankelijk van wat zich eerder voordoet.
a) Fase I van de Public Token-verkoop begint op 1 mei 2018 en eindigt op 15 mei 2018. Deelnemers aan fase I zullen maximaal 25% bonusfiches ontvangen (1 CHF = 12,5 VLT). Maximaal 50% van de Public Sale Pool (zie hieronder) is beschikbaar tijdens Fase I.
b) Fase II van de Public Token-verkoop begint op 1 juni 2018 en eindigt op 15 juni 2018. Alle overige VLT's van de Public Sale Pool (zie hieronder) zijn beschikbaar tijdens Fase II.
Wisselkoers: het tarief in de tokenverkoop is 10 VLT voor elke aankoop gelijk aan 1 CHF. De relatieve wisselkoers van ETH / CHF zal vóór de inbreng als een schatting aan de deelnemer worden getoond en door de onderneming worden berekend op basis van een gemiddelde ETH / CHF wisselkoers die op het moment van de inbreng uit meerdere onafhankelijke bronnen zal worden verkregen .
Tokenverdeling: de toewijzing van VLT wordt bepaald zoals hieronder uiteengezet. De gebruikers die in fase I of fase II kopen, zullen VLT uit de openbare verkooppool distribueren. Het totale bedrag aan VLT dat aan het einde van de Token-verkoopperiode uit de Public Sale-pool wordt verdeeld, is afhankelijk van de hoeveelheid geld die wordt bijgedragen.
a) De Public Sale-pool bestaat uit maximaal 50% van de Total VLT Token Supply. De Public Sale-pool is bedoeld om te worden gecreëerd door het slimme contractsysteem aan het einde van de Token Sale-periode en uiteindelijk (rechtstreeks of via derden) te worden gedistribueerd aan gebruikers die aankopen hebben gedaan (in fase I en / of de fase II) ).
b) De reservepool van de onderneming bestaat uit 180.000.000 VLT (dat wil zeggen ten minste 20% van de Total VLT Token Supply) en zal worden toegewezen aan Contract Vault en / of zijn dochterondernemingen als een bedrijfsreserve en voor een langetermijnbudget.
c) De pool Early Contributors & Advisors bestaat uit 112.500.000 VLT (dat wil zeggen ten minste 12,5% van de Total VLT Token Supply) en wordt naar goeddunken van Vault Token LTD toegewezen aan vroege contribuanten, partners, adviseurs en strategische partners van Contract Vault. project. De VLT in deze pool kan onderworpen zijn aan een individuele lock-up-periode.
d) De Contract Vault Founders en Team Pool bestaat uit 90.000.000 VLT (dat wil zeggen ten minste 10% van de Total VLT Token Supply). Deze pool zal worden toegewezen en verdeeld aan personen die hebben deelgenomen als managers, oprichters of teamleden, of hebben gewerkt aan de ontwikkeling van de ideeën, implementaties en ondersteunende structuren van het Contract Vault Project. De VLT in deze pool is onderhevig aan een lock-up-periode en is niet overdraagbaar tot 1 januari 2019 (of een langere periode die door Contract Vault naar eigen goeddunken wordt bepaald).
e) De marketingpool bestaat uit 67.500.000 VLT (dat wil zeggen ten minste 7,5% van de Total VLT Token Supply) en zal worden toegewezen aan Contract Vault voor distributie naar de gemeenschap van het Contract Vault Project (via beloningen, airdrops, enz.). De effectieve distributie is volledig ter beoordeling van Vault Token LTD.
Bezoek Contract Vault voor meer informatie:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar