Kamis, 24 Mei 2018

PAYERA - GELECE CRYPTO ONLINE ALIŞVERİŞ

Payera, bireylerin güvenli kripto harcamalarını deneyimlemelerine olanak tanıyan yerleşik bir cüzdan ve takas ile ödeme platformudur.
Buna ek olarak, Payera başarılı bir Asya e-ticaret girişine oldukça benzer ama daha yenilikçi ve kullanımı çok kolay. O dolaşmış oluyor.
İnsanların doğuştan gelen özelliklerinden biri, yeni ve yenilikçi bir şey geliştirmeye devam etmesi ve bazen bu dünyadan ya da fütürist olmaktan çıkıp, mükemmelliği ve gelişimi için susuzluğunu tatmin edeceğidir.
Çocukken dünyadaki en önemli şey "PERA" (Money) olduğuna inandım, şimdi yaşlıyım, bunu biliyorum. "PERA" ile basit bir ışığı açıp, bir yıldıza, aşk yolunuzu ve karlı geleceğinizinizi aydınlatmak için kullanabileceğiniz bir yıldıza dönüştürebilir ve topluluğa büyük bir yardımcı olabilirsiniz. Ama elbette, dünya ilerledikçe hayata geçirilmesi gereken bir değişim olmalı ve ona atlamamız gerekiyor.
Sikke ve banknotlar
Şimdi ve daha hızlı bir şekilde tarihin bir parçası haline geldi. Yeni gerçeklikte, para birimi sadece bir dizi dijital harf ve rakamdan veya "kripto para birimi" olarak adlandırdığımızdan oluşacaktır. Yakında daha fazla banka olmayacak. En azından, bazı insanlar bize inanmamızı istiyor. Bu doğru mu? Belki oraya gidiyoruz. Gelecek geldi!
Bitcoin, Ethereum ve yeni Payera en hızlısı muhtemelen en iyi bilinen kripto para birimi biçiminde olacaktır. Bu yeni ve trend değiştiren para birimi sisteminin temeli, özel yazılımın işlemleri anında, bazıları açıkken diğerleri de anonim olarak güncellediği genel muhasebede yer almaktadır.
Teknolojinin ilerlemesi ve gelişmesinde, diğer kripto paralar bir çok potansiyel ile doğacaktır - PAYERA.
vizyon
PAYERA'nın vizyonu, kripto sahiplerinin endişe duymadan çevrimiçi alışveriş yapabildikleri dünya çapında en fazla sayıda kullanıcı olmaktır. Ayrıca küresel ve küresel bir kripto platformu olmak için çalışıyoruz.
misyon
PAYERA'nın misyonu müşterinin ilk tercihi olmaktır. Kripto ile satın almanız gereken yer. Tüm eylemlerimizi ekonomik ve çevre dostu yapmaya kararlıyız.
PAYERA projesi ekosistemi
PAYERA projesi, kripto-para birimi harcamalarının 3 ana yönünü içerecektir: alıcı ve satıcı korumaları ile PAYERA adlı bir ödeme platformu, SHOPERA olarak adlandırılan basit bir çevrimiçi mağaza ve ATM'lerde de çalışan CARDERA kripto para birimi ödeme kartları. En gelişmiş protokol olan Ethereum Casper-Protocol Proof of Stake proje uygulaması için seçildi. PAYERA ile ilgili inanılmaz bir şey, biriken maliyetlerin yüzdesidir.
Tüccarların ve özel kişilerin güvenli kripto alışverişi yapmalarına olanak tanıyan cüzdanlar ve değiştiricilerle yapılan platform ödemeleri. Satıcı alıcı tarafından değerlendirilecektir. İyi bir derecelendirme, satıcının doğrudan ödeme yapmasını ve daha düşük ücret almasını sağlayacaktır. Gelen cüzdan parmak izi, yüz tanıma veya pin kodu ile olacaktır. Kullanıcıların kendi özel anahtarları olacak, PAYERA'nın kullanıcı hesabına erişimi olmayacak.
Her şey, tüm kripto ihtiyaçlarınız için birçok yerleşik araçtan oluşur. 
Güvenli giriş ve hızlı transferlerle madeni paralarınızı yönetin ve değiştirin. 
Ücretsiz olarak para almak için cüzdanınızın adresini paylaşın. 
Madeni paralarınızı her harici ortak mağazasında geçirme olanağına sahipsiniz. 
Shopera
Tüccarların ve bireylerin yeni ve kullanılmış malları satma fırsatına sahip olduğu, kullanıcı dostu bir online mağaza platformu. En çok ziyaret edilen çevrimiçi mağaza portallarını analiz ettik ve sağlayıcılar tarafından en kolay şekilde kullanılan özelliklere odaklandık. SHOPERA'nın kullanımı kolay olduğundan ve en iyi kullanıcı deneyimini yaşadığınızdan emin olmak istiyoruz.
Yapmak karmaşık olmaktan daha kolaydır:
Giriş 
Fotoğraf çekmek 
Set fiyatı 
Kısa açıklama 
ve reklamınız çevrimiçi olacaktır. Konum ayarları (isteğe bağlı) sayesinde, yakınınızda hangi makalelerin satıldığını bulabilirsiniz ve elbette, Fiat ile mağazada ödeme yapma olanağına sahipsiniz.
CARDERA
daha fazla esneklik sunuyor Her gün kullandığınız Kripto-ödeme kartı. PAYERA cüzdan kartı size bağlı ve size bir kese PAYERA da paraları kullanmak dışında alışveriş yapmak veya normalde kullandıkça bir ATM Fiat nakit çekmek için yeteneği var.
Daha fazla bilgi için:
Yazar: Martin Vunk

Tidak ada komentar:

Posting Komentar