Jumat, 27 April 2018

IMPRESSIO - DE TOEKOMST VAN INVESTERINGEN


30657361_191327654982203_7979637876885291008_n.png


IMPRESSIO -
De explosie van de Crypto-valuta in 2017 bracht een stralende spot naar de digitale markt. Met deze mainstream aandacht heeft het onderzoek gedaan naar de vele risico's, verliezen en oplichting die Crypto Trading heeft geplaagd. Beleggen en beleggen zou van nature veilig moeten zijn, want er is geen centraal systeem om te hacken. En met zo'n slimme community die de technologisch meest geavanceerde applicaties maakt die we tot nu toe hebben gezien, waarom hebben we geen eenvoudig handelsplatform voor het publiek? 

Op 17 april 2018 werd Impressio (UK Based) gelanceerd en ter beschikking gesteld voor beleggers over de hele wereld om te investeren en hun geld te laten groeien, ongeacht of het allemaal tegelijk of stapsgewijs wordt gestort. Het Impressio-platform biedt unieke investeringsplannen voor alle soorten beleggers. Er zijn veel mensen die niet weten hoe ze moeten beginnen met investeren in cryptocurrency, of gewoon niet de tijd en / of energie hebben om dat te doen. Impressio handelt al deze behoeften voor hen af ​​en doet het beste voor hun investeerders. Impressio is momenteel gericht op investeringskansen, maar is trots om in 2019 de kredietverleningssector te betreden. 

Impressio heeft een zeer gespecialiseerd team van specialisten uit verschillende vakgebieden van toegepaste engineering, webontwikkeling, marketing, reclame en financiën. 

Impressiopakketten:
30656305_191327748315527_1088768063437799424_n.png

Belangrijke functies van Impressio Platform omvatten: 

• Directe stortingsregistratie - De aanbetaling wordt binnen 1-3 bevestigingen bijgeschreven en is alleen afhankelijk van de netwerksnelheid en transactiekosten. 

• Directe winstopname - Alle verzoeken van gebruikers om geld op te nemen worden onmiddellijk verwerkt en in de automatische modus. 

• Maximale gegevensbescherming - Het webplatform is permanent beschermd tegen externe bedreigingen en wordt dagelijks gescand op schadelijke code. 

• Reguliere reserveringen - Afhankelijk van de gekozen beleggingsstrategie wordt de winst dagelijks, per uur of aan het einde van de looptijd opgebouwd. 

• Partnershipsbeloningen - Impressio moedigt de popularisering van online inkomsten aan en biedt een hoge beloning voor het aantrekken van investeringen via verwijzingslink of kortingsbonnen.

• Dedicated server - Het team ontwikkelt alle functionaliteit op een dedicated server van de meest hoogwaardige hostingprovider. 

Waarom Impressio mij interesseert als zijn platformgebruiker. 

• Als onderdeel van het ICO-ontwikkelingsproject, stelt Impressio voor om deel te nemen aan investeerders voor kortetermijnwinsten met hoge winstpercentages, per uur en per dag gerealiseerde baten. 

• De winst wordt dagelijks of aan het einde van een gekozen periode tegen een vaste koers opgebouwd. Voor een bepaalde groep investeerders is het mogelijk om een ​​winst per uur te maken. 

• Ik kan deelnemen aan een toonaangevend investerings- / uitleenproject 
• Stabiele winstopbouw op basis van investeringsprogramma met de mogelijkheid om dagelijks / per uur opnames te maken 
• Snelle storting en onmiddellijke verwerking van alle opnameverzoeken
• Uitgebreide aanpak van de ontwikkeling van programma's om actieve gebruikers aan te moedigen 
• 24/7 ondersteuning en een snelle oplossing voor alle vragen die u tegenkomt

Bounty Allocation
Signature Bounty 30%
Translation 20%
Twitter 20%
Youtube/Blogging Bounty 20%
Telegram Bounty 10%
Algemene regels
Signature stakes will be distributed every week, other stakes will be calculated end of the campaign.
First week of the bounty campaign will start on 19th of April, Thursday.
For any questions regarding the bounty campaign, use the objection form.
We reserve our right to eliminate you if we think you haven't been honest with your work.
We reserve the right to change bounty campaign rules.
Please use this thread for bounty related questions (rank up, address change etc.). Do not PM us.
OVER IMPRESSIO 
Impressio Estate, Ltd, is een Brits cryptocurrency-investeringsplatform voor gebruikers over de hele wereld om te investeren en hun geld te laten groeien, ongeacht of het allemaal in één keer of incrementeel wordt gestort. Wij bieden unieke investeringsplannen voor alle soorten beleggers. Er zijn veel mensen die niet weten hoe ze moeten beginnen met investeren in cryptocurrency, of gewoon niet de tijd en / of energie hebben om dat te doen. Impressio handelt al deze behoeften voor hen af ​​en doet het beste voor hun investeerders.
In een recent Forbes-artikel wees een onderzoek van Blockchain Capital erop dat 30% van de ouderen tussen 18 en 34 jaar liever 1000 dollar investeert in bitcoin of cryptovaluta dan in staatsobligaties of aandelen. Als je deze groeiende aantallen neemt in combinatie met het geld dat de afgelopen jaren de cryptocurrency-markten binnenstroomde en de markten in 2018 en daarna moest betreden, is het duidelijk dat er een cruciale verschuiving plaatsvindt. Af en toe zijn er paradigmaverschuivingen en staan ​​we aan de vooravond van één
Kortom, handelsplatforms zoals Impressio doen er alles aan om in te spelen op die behoeften in de markt. De innovatieve aanpak van Impressio om investeringsmogelijkheden te bieden voor de ontwikkeling van online bedrijven en hoge inkomsten voor iedereen, en tegelijkertijd meerdere markten te overbruggen, lijkt de volgende stap te zijn in het oplossen van de problemen in deze steeds evoluerende ruimte. Ze zijn te bereiken op:



Auteur Martin Vunk :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar