Sabtu, 21 April 2018

IQUE- Investerings- en innovatief platform

Venture Capital is een investering in de vorm van financiering in de vorm van kapitaalparticipatie in een particuliere onderneming als een zakelijke partner (investeringsmaatschappij) voor een bepaalde periode. Over het algemeen wordt deze investering gedaan in de vorm van kapitaalafkoop in contanten in ruil voor een aantal aandelen in de echtgenoot van het bedrijf. Risicokapitaalinvesteringen hebben meestal een hoog risico maar geven een hoge opbrengst. Een venture capitalist (VC) is een belegger die investeert in een durfkapitaalbedrijf.
Deze durfkapitaalfondsen beheren beleggingsfondsen van derden (investeerders) waarvan het primaire doel is te beleggen in een bedrijf met een hoog risico, zodat het niet voldoet aan de vereisten van de standaarden als een open bedrijf of om vreemd vermogen van het bankbedrijf te verkrijgen. Risicokapitaalinvesteringen kunnen ook het verlenen van managementassistentie en technische ondersteuning omvatten. De meeste van deze durfkapitaalfondsen zijn afkomstig van een groep gevestigde financiële investeerders, investeringsbanken en andere financiële instellingen die fondsenwerving of partnerschappen maken ten behoeve van de investering. Kapitaalinvesteringen gedaan door durfkapitaal worden meestal gedaan op nieuw opgerichte bedrijven, zodat ze geen operationele geschiedenis hebben die een record kan zijn om een ​​lening te verkrijgen. Als een vorm van ondernemerschap,
Met name de blockchain-technologie en cryptocurrencies, die recent het onderwerp waren van grote media-aandacht, lijkt het aangewezen om de rol van risicokapitaal in een gedecentraliseerde markt te onderzoeken. Blockchain-technologie groeit in populariteit, aangezien grote bedrijven en startende bedrijven zowel opkomende markten zien voor verschillende toepassingen als voor crypto, waaronder het documenteren van juridische contracten en het volgen van zendingen. Blockchain is eigenlijk een nieuwe manier om transacties op te slaan en te registreren; Op het eerste gezicht lijkt het erg op een grootboek of een traditionele database, met uitzondering van het feit dat "blokken" allemaal cryptografisch met elkaar verbonden zijn, en dus een rigoureus systeem van fraude, corruptie, etc. vormen. Een nieuw project introduceren dat de gebruikelijke risicokapitaal dat is opgewaardeerd met blockchain-technologie die EQUI is
EQUI is een webgebaseerde toepassing op de populaire Ethereum-blockchain. Projecten worden op het platform getoond en deelnemers gebruiken EQUI-tokens om een ​​belang in projecten te verwerven. Na afronding van het project worden de rendementen vervolgens verdeeld onder de investeerders van het bedrijf. Via een unieke beloningsstructuur profiteert elke EQUItoken-houder van de opbrengsten van het gerealiseerde project, waardoor alle belangen gelijk blijven gedurende de hele levensduur van het project. EQUI streeft ernaar deelnemers te belonen die onze visie delen en een verbeterde stimuleringsstructuur bieden voor degenen die hun EQUItokens investeren in de onderliggende investeringsprojecten die op het EQUI-platform te zien zijn. Beleggers die zich inzetten voor kansen op het EQUI-platform ontvangen 70% van de gegenereerde winst.
Er is geen limiet aan het aantal projecten dat is geselecteerd om te worden geïnvesteerd.
Als tegenprestatie ontvangen beleggers verdere EQUItokens-toewijzing via het EQUIcredits-loyaliteitssysteem, dat wordt berekend op 5% van het investeringsbedrag van EQUItokens.
HOUDERS 
Verhoogtokenwaarde 
Indirecte projectretouren 
Directe projectretour 
EQUIcredit-beloningen
Houders die EQUItokens kopen en ze zonder investering op het EQUI-platform houden, ontvangen een winst van 5% uit de gerealiseerde beleggingsportefeuille. Het biedt tokens gehouden gedurende 3 maanden voorafgaand aan de distributie.
HANDELAAR
 Increase Token Value
 Project Investment
 Direct Project Return
 EQUIcredit Rewards
De handelaar die EQUItokens koopt en koopt en verkoopt op uitwisselingen van derden ontvangt verbeteringen in de tokenprijs.
75% van alle winsten worden teruggegeven aan Investeerders en Houders. De resterende 25% gaat naar het EQUI-beleggingsteam als prestatiebeloning. Deze structuur is ontworpen om ervoor te zorgen dat de belangen van alle partijen in de loop van de tijd op één lijn blijven met het oog op maximale waarde voor alle belanghebbenden.
Het EQUI-platform gebruikt de Ethereum-blockchain om inloggegevens, informatie en transacties te verwerken en op te slaan, waaronder de verwerving van projectinzetten, winstverdeling en beleggingsrendementen, evenals beloningen van beleggers, aldus de whitepaper.
PRESALE loopt van 1 maart tot 8 maart. 
Een investering van minimaal $ 100.000 is vereist om hieraan deel te nemen met een bonuspremie van 25 procent. 
De publieke ICO loopt van 8 maart tot het einde van de maand. Het project heeft 250 miljoen tokens in voorraad, waarvan 65 procent zal worden vrijgegeven voor verkoop aan beleggers, waarbij elke munt 50 dollarcent kost. 
Barrowman en Mone (oprichter en mede-oprichter) hebben eerder samengewerkt. Ze lanceerden vorig jaar een residentiële en commerciële vastgoedontwikkeling in Dubai ter waarde van 250 miljoen pond ($ 350 miljoen), met woningen die kunnen worden gekocht in bitcoin.
Ga voor meer informatie naar de volgende link:

By Martin Vunk : 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar