Rabu, 18 April 2018

THUG COIN


Haii iedereen hier Ik zal uitleg geven over de Thug-munt, waarmee rekening kan worden gehouden bij het observeren van het nieuwste project met een uniek en goed concept, voor meer details gaan we gewoon naar de volgende discussie:
LAAT JOUW GANG IN KETENS
Gebruikmakende van baanbrekende cryptocurrency en leadchain blockchain-technologie. Echte schurken ontwikkelen THUG Coin als de officiële cryptocurrency van het criminele leven over de hele wereld. THUG Coin krijgt zijn uniekheid door schurken aan elk uiteinde van de wereld te voorzien van toegang tot criminelen en andere bendes sneller dan de snelheid van het licht. Laat je niet misleiden ... Cryptocurrency is heel serieus!

Connectors.
BRENG DE MENTALITEIT VAN DE BUSTER
Je potentiële bendebende

Connectors. Connectors.
TRANSACTIES DINGENDE SNELHEID
Transactiesnelheid breekt het record dat u verbindt met criminelen en andere bendes

Connectors.
THUG-STIJLEN VEILIGHEID
Alle transacties zijn beveiligd en anoniem tussen u en andere criminelen in de gemeenschap

"NIEMAND KAN VERONDERSTELLEN DAT EEN DAG EEN CRIMTO ZAL ZIJN DIE PREMANG EN GENG IN BLOCKCHAIN ​​VERBINDT."
SNELLE TRANSACTIES P2P
Als een ERC-20-token maakt THUG Coin gebruik van de volledige kracht van Ethereal Blockchain voor snelle transacties van trog-to-tuig.

COMMUNICATIE SNEL GROEIEN
Maak deel uit van onze badass THUG-community met meer dan 60.000 leden.

EIGENDOM VAN ANONYME
Alle transacties zijn beveiligd en anoniem tussen u en andere criminelen in de gemeenschap.

VERBIND PREMARKS IN BLOKKENDEN
Hier bij THUG Coin, zijn we er zeker van om schurken, zoals jij en je bende, door blockchain te verbinden. THUG Coin is de valuta die is goedgekeurd door onze bloeiende gemeenschap.THUG Coin is een standaard ERC20-token dat het gebruik van Ethereum-netwerken optimaliseert. THUG-tokens verzenden naar andere schurken gaat snel en gemakkelijk dankzij de Ethereum-blockchain. Het individuele eigendom van THUG Coin is te laag, is anoniem en biedt snelle peer-to-peer transacties. Ik wil jou of mij niet beschuldigen, dus ik zal niet specificeren wat een crimineel zou doen in een super-peer-to-peer deal. (Als je het moet vragen, ben je gewoon misdadigers).

Te druk leven schurken leven in 2010 om Bitcoin te krijgen. Wil je met pensioen gaan op het strand in een mooi huis? Mis het nu niet, want het staat helemaal over je naam geschreven. Het belangrijkste is dat het gratis is en dat je niets gratis moet verliezen.
ONS TEAM


GROTE BAAS
Directeur
Big Boss is een meedogenloze maar beroemde verkrachter. Op een dag toen hij in de studio was, had hij het briljante idee om de levensstijl van een slechterik te combineren met de excentrieke wereld van cryptocurrency. Verrassend genoeg deed hij dat ... Hij is de oprichter en leider van onze fantastische THUG Coin-gemeenschap. PS Ze ziet er misschien een beetje wreed uit, maar de blaffende hond bijt nooit ... behalve ...



TEN-X
ADJUNCT-DIRECTEUR
Niemand weet hoeveel tijd TEN-X in zijn leven in de gevangenis heeft doorgebracht. Maar neem het als vanzelfsprekend aan, het is de oude klootzak. Nadat ze werd vrijgegeven, veranderde TEN-X haar identiteit verschillende keren. "TEN-X" klinkt niet als de echte naam? Nou, we weten niet of deze preman koning zijn echte naam heeft. Wat we u kunnen vertellen, is dat hij ons meest vertrouwde teamlid en adjunct-directeur van THUG Coin is.



NERDY JOHN
ONTWIKKELAAR BLOKKER
Nerdy John is het jongste teamlid van THUG Coin. Hij ziet er niet zo uit, maar hij is de strategische sleutel van THUG Coin. Niemand weet veel over de wereld van cryptocurrency badass dan Nerdy John. Op een dag zal Nerdy John ook een echte misdadiger zijn. Of moeten we zeggen ... een misdadiger die erg peachy, mager en nerdy is.



THUG NORRIS
ADVOCAAT
THUG Norris is de jongere broer van de beroemde en onverslaanbare vechtkunstenaar van Chuck Norris. Zelfs THUG Norris staat in de schaduw van zijn broer (en als we eerlijk zijn, weet niemand THUG Norris), hij is minstens zo onverslaanbaar als zijn beroemde zus. Als een ervaren advocaat versloeg hij iedereen met zijn hersens en niet met zijn vuisten. Als je in de problemen komt door het witwassen van geld, praat dan gewoon met THUG Norris. Hij zal je criminelen sneller uit de gevangenis halen dan Chuck Norris het karate kan schoppen.



GEKOELDE KOSTEN
KLANTENSERVICE
Chilled Bill is de meest zorgzame en warmhartige persoon ter wereld. We weten niet of dit een slecht effect heeft van de grote hoeveelheid onkruid die hij per dag rookt, of dat hij een fatsoenlijke opleiding heeft (door ouders die roken met rookgewoonten). Neem contact op met Chilled Bill als je vragen hebt over onze Coin THUG-community. Als Chilled Bill geen antwoord geeft, is hij echt stoned tijdens het slapen op een bank in het park.



NIK RICHMAN
FINANCIEEL MANAGER
Na zijn afstuderen begon Nick Richman te werken als hedge fund manager en al snel werd hij een beroemde bankchef (het zou niemand helpen als we de hele verdomde naam hier opschrijven). Hij heeft een geweldige kennis van de markt en wanneer hij over THUG Coin hoort, aarzelt hij niet om deze sloppenwijk te beroven van de bank waar hij werkt. Door Nick Richman in THUG Coin in dienst te nemen, hebben we twee vogels in één klap gedood: aan de ene kant hebben we een professionele financieel manager aan boord en aan de andere kant kunnen we het geld gebruiken dat hij van de bank heeft beroofd als startkapitaal voor THUG Koin .

Als u relevante details over de huidige Thug-munt wilt vinden, volgt u enkele bronnen voor de volgende verwijzingen:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar