Kamis, 19 April 2018

PUMAPAY


Over PumaPay

Het open-source betalingsprotocol van PumaPay is een veelomvattende blockchain-oplossing die krachtige, kosteneffectievere, flexibele, kosteneffectieve en schaalbare betalingsmechanismen biedt dan de huidige implementatie (creditcard). In tegenstelling tot de huidige betaalmethoden, waaronder virtuele creditcards en munten zoals Bitcoin, is het Pullback-betalingsprotocol van meet af aan specifiek ontworpen om bestaande obstakels te overwinnen en biedt het een reeks hulpmiddelen die zijn ontwikkeld om het oriëntatieproces voor zowel bedrijven als particulieren te vergemakkelijken. 

Met PumaPay kunt u:

Verschillende factureringsoplossingen aansluiten om directe ontvangst van cryptocurrency direct mogelijk te maken, in plaats van via de overlappende banklaag
Biedt een uitgebreide en flexibele factureringsoplossing voor klanten, die alle gangbare factureringsmethoden, inclusief terugkerende betalingen, pay-per-use, enkele betaling, enz. 
Behandelt. Terugvordering en zeer hoge bemiddelingskosten tussen ~ 3% en zo hoog als ~ 15 elimineren % 
Stijging vertrouwen tussen klanten en bedrijven met behulp van speciale beveiliging en privacy 

betalingen zijn een integraal onderdeel van ons leven. Zonder dit kunt u geen serviceproducten kopen die belangrijk zijn voor uw leven. Met de komst van technologie heeft het betalingssysteem ook veel veranderingen ondergaan, van contant geld in portemonnee, zoals hieronder weergegeven:

Contant geld: dit is de oudste en eenvoudigste betaalmethode die overal ter wereld wordt ontvangen. Het is gewoon dat u de relevante valuta moet gebruiken op basis van het land waar u woont. Bovendien hebt u geen kwalificaties of technische kennis nodig om transacties met contant geld te doen. 

Controle: dit is de veiligste optie voor het maken van transacties met hoge waarde. De verwerkingstijd is echter traag omdat het 1-3 dagen duurt om de cheque op te schonen en tegoed te krijgen voor het account. Dergelijke betalingen zijn tegenwoordig minder populair en worden langzaam verouderd. 

Debetkaart: Debetkaart is het eerste cashless betalingssysteem dat wordt gebruikt voor POS / online transacties. Voordat u de kaart inhaalt, moet u ervoor zorgen dat er voldoende saldo op uw bankrekening is om de transactie te voltooien.

Net banking: hoewel het veilig en gebruiksvriendelijk is, wordt het niet door veel online shopping sites begunstigd. Net banking kan alleen worden gebruikt om online transacties te verrichten. 

PayPal / Skrill - Deze betaalmethode is het best voor het kopen van producten / diensten van internationale verkopers. Hoewel dit soort betaling snel en veilig is, brengt het de verwerkingskosten met zich mee voor elke transactie. 

Creditcards - Dit is een veelgebruikte en populairste betalingsmethode, omdat u hiermee gemakkelijk alles kunt kopen wat u wilt, zonder dat u geld op uw bankrekening nodig hebt. Het enige nadeel van het gebruik van een creditcard is de hoge verwerkingskosten voor verkopers en kopers.

Portefeuilles - Deze optie wordt populair omdat veel winkeliers hun eigen portemonnee hebben, zodat kopers gemakkelijk geld aan hen kunnen toevoegen en kunnen winkelen. U hoeft geen creditcard / betaalkaart te gebruiken.



TEAM

als je niet tevreden bent met de uitleg kun je de onderstaande link bezoeken:

Whitepaper:   https://pumapay.io/docs/pumapay_whitepaper.pdf
Webseite: http://www.pumapay.io/
Facebook: https: // www. facebook.com/PumaPay/
Twitter: https://twitter.com/PumaPay

Telegramm: https://t.me/PumaPay

Mijn bitcointalk: Martin Vunk

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1853936

Tidak ada komentar:

Posting Komentar