Sabtu, 26 Mei 2018

Platform FULOOS

IMG_20180516_144142_286.JPG
21. yüzyıl, sonsuza dek insanlık tarihinin en yıkıcı teknolojilerinden biri olan yüzyılı olarak hatırlanacak yüzyıl olarak hatırlanacak: Blockchain. Bu teknolojik fenomenin atılımı, insan çabalarının tüm alanlarında devrim yaratmaya devam ediyor. Teknolojik gelişmelerden giderek daha fazla etkilenen bir çağda yaşıyoruz. Günlük yaşamlarımızdaki rolleri ve önemi giderek daha anlamlı hale geldi ve çoğu durumda ayrılmaz oldu. 
Blockchain teknolojisinin ortaya çıkmasıyla doğmuş gerçek teknolojik ilerlemelerle, dünya sorunlarına gerçek zamanlı çözümlerin akıllara durgunluk vermesi sona ermemiştir. Bununla birlikte, saniyede en hızlı işlemlerle (40000 tps) çalışan ve günlük perakende işlemlerinde kullanılabilen bir blockchain tabanlı jeton kullanan henüz bir platformumuz yok.
Bu, tüm dünyanın beklediği yeni para dönemi oldu.
İşlemlerin, dünyanın en iyi bilgisayar korsanları tarafından tehlikeye atılmayacak maksimum ve güvenilmez güvenlik ile ışık hızı kadar hızlı olduğu bir çağ.
Dünyanın en iyi projelerinden biri olan bu düşüncenin tadını çıkarmanız için size sıkı sıkıya bağlı olmaktan onur duyarım. Bir platformda yatırım yapmak için geleceğe odaklı bir eşler arası ödeme işlemcisi tasarlamaya katkıda bulunacaktır. üç katmanlı, süper düğümler ve en önemlisi EEVVAA teknolojisi, yüksek likiditesi ve düşük enflasyon oranı, normal günlük rutin işlemler için dünyanın her yerindeki tüccarlar ve insanlar için harikadır - düşük ücretler ve anında ödeme için anında işlemler için tasarlanmış bir dijital para birimi kripto para birimi kabul eden dünya ve tüccarlar ve bir blok zincirinin güvenliğini sağlamak için büyük miktarlarda elektrik tüketme ihtiyacını ortadan kaldıracak bir dijital para birimi (örn.Hem Bitcoin hem de Etereum'un, konsensüs mekanizmasının bir parçası olarak günde 1 milyon dolar değerinde elektrik ve donanım maliyeti yaktığını tahmin ediyorlar).
Fuloos projesi tanımlandı:
Fuloos ağı, merkezi yetkililer olmaksızın tamamen merkezi olmayan bir küresel ödeme ağıdır.
Fuloos ağı, açık kaynaklı bir dijital para birimi olan Fuloos madalyonun doğumunu yapar ve dünyanın dört bir yanındaki satıcıların ve kullanıcıların işlemlerini hızlı ve düşük ücretlerle göndermesine olanak tanır.
Fuloos'un tüm Blockchain'leri, tüm e-ticaret eklentileri, CRM & debit ve kredi havale ödemeleri, faturalama çözümleri, mobil cüzdanlar ve tüm dünyayı büyülendirmek için mağazada bir çok yeri vardır.
Fuloos, herkesin kendi araçlarını oluşturmasına izin veren açık Blockchain ve Open API üzerinde çalışır.
1 Aralık 2017'de Fuloos Coin resmen piyasaya sunuldu ve sıfır işlem ücretleri ile eşler arası dijital para birimi olarak akıllıca tasarlandı. Otomotiv desantralize edilmiş katmanlarda çalışan, açık kaynak kodlu, dünya çapında güvenilir bir ödeme mekanizmasıdır. Fuloos, bireylerin kendi mallarını kendi başlarına yönetebilecekleri güvenli, hızlı ve gelişmiş bir ödeme işleme sistemi vaat ediyor. Blok zincir para birimlerinin yükselmesiyle Fuloos, saniyede en yüksek işlemleri (tps) sunarak, verimli, kullanışlı ve hızlı ağ tabanı ile dijital varlık kategorisine öncülük ediyor.
Fuloos jetonu, kullanıcılarına paralarını faizlerini kazanmak için paralarını kazandırma yeteneği ile gecikme olmaksızın, fonlarını hızlı ve düşük ücretlerle işlem yapmaları için Scrypt Algoritmasını kullanan bir sonraki dijital para birimidir.
Fuloos madencilik mekanizması PoW (işin ispatı) ve POS (bahislerin ispatı) bir hibrit
İş mekanizmasının kanıtı, blockchain'in kurcalanmasını önler
Kaza mekanizmasının kanıtı, ağ üzerinde girişilen saldırıdan daha fazla koruma sağlayan işin bir kanıtıdır.
Fuloos'un bir sonraki dijital para birimi olarak benimsenmesi, bir blok zincirinin güvenliğini sağlamak için büyük miktarlarda elektrik tüketme ihtiyacını ortadan kaldıracaktır (örn., Bitcoin ve Eterium'un, konsensüsün bir parçası olarak günde 1 milyon dolar değerinde elektrik ve donanım maliyetini yaktığını tahmin ediyor) mekanizma).
Fuloos'un ana altyapısı, ağımızın asla düşmemesi ve kullanıcılara Fuloos Coin'i günün herhangi bir saatinde hiçbir zaman durma süresi olmayan güvenli ve güvenilir bir ortam sağlamak için kullanmaları için birden fazla özel düğüm tarafından desteklenmektedir.
Neden bir sonraki yatırım seçeneğiniz olarak Fuloos'u seçmelisiniz?
A. Fuloos madalyonun stabilitesi, ölçeklenebilirliği ve düşük enflasyon oranı. Fuloos madalyonun yüksek likiditesi ve düşük enflasyon oranı vardır ve ödeme işlemlerinde dünya çapında kabul edilecek en muhtemel madeni para olma potansiyeline sahip olacaktır. Dolaşım ve dahili POS algoritmasında 100 milyon sikke bir kap ile, Fuloos istikrar ile birlikte likidite sunmaktadır.

B. Kitle kabulü: Fuloos şu anda 195 ülkede desteklenmektedir.
Fuloos Coin, 2017 yılında başladığından beri çok büyüdü ve toplumu destekleyen 35.000'den fazla üyeye ve Fuloos'un geleceği için geliştirme ekibine ulaştı. Fuloos Coin, dünyanın her tarafındaki destekçileriyle bir kripto para birimidir. Fuloos ile ilgili haberleri kendi dilinizde dinleyebilir ve topluluğumuzdaki diğer kullanıcılarla tanışabilirsiniz! Bu, Fuloos'u dünyanın dört bir yanındaki satıcılar ve kullanıcılar için en uygun fiyatlı kripto para birimi haline getirdi ve bu sayede neredeyse anında işlemler yaparak hizmetler, arkadaşlar veya çalışanlar için ödeme yapmayı kolaylaştırdı.
Mevcut 100+ ortaklıklar ve daha fazlası ile; Fuloos, hızlı kitle kabulüyle daha parlak bir gelecek vaat ediyor.
C. Bir yatırımcı veya Fuloos madalyonun sahibi olarak, Staking ile de Kanıt veya POS olarak bilinen paranızla faiz kazanma ayrıcalığına sahip olursunuz.
Fuloos madalyonun sahibi olmanın getirdiği çıkarları hesaplamak için hisse senedinin bir kanıtı var.
Örneğin, 100000 Fuloos Coin'iniz varsa ve işlemin tarihleri ​​yedi günden uzun sürdüyse, potansiyel olarak her 10 dakikada bir 85 Fuloos Coin kazanabilirim. Bu projenin, blockchain teknolojisinin bu çağındaki birçok kenarı keseceği şaşırtıcı değil.
D. Bir yatırımcı veya Fuloos madalyonun sahibi olarak, Fuloos'u kullanarak eşya satın alabilir veya mal / hizmet satın alabilirsiniz. Fuloos'u kabul edecek popüler e-ticaret platformları 
WordPress (Woocommerce), WHMCS, Shopify ve çok daha fazlasıdır. Fuloos hızla genişliyor ve kısa sürede tüm dünyada günlük işlemler için kabul edilecek ilk kriyo-para birimi haline gelecek
E. Fuloos şu anda iki büyük borsada işlem görüyor: şu anda stockexchange ve Octahex ( https://stocks.exchange/trade/FLS/BTC ,https://octaex.com/trade/index/market/fls_usd ). Pek çok büyük değişim Fuloos'u mümkün olan en kısa sürede listeleyecek ve Fuloos iyi ticaret için ulaşmaya devam edecek.
Fuloos Coin'in önde gelen borsalarda listelenmesi, Fuloos ekibinin önceliği olacak ve bu da Fuloos için talebi ve tedariği pürüzsüzleştirecek.
F. Sofistike Fuloos cüzdanı. Son zamanlarda, Android için Fuloos Mobile Cüzdan n beta sürümü resmi olarak kamuya duyurulduğu duyuruldu. Fuloos cüzdanının kullanımı, paranızın güvensizlik korkusundan kurtulmak için bir madeni para sahibi olarak size yardımcı olacaktır. Son günlerde milyonlarca bozuk para kaybına yol açan MEW cüzdanlarında (vd) hackerlar tarafından yapılan son saldırılarla. Fuloos cüzdanı ile aynı olmadığını ve değerli Fuloos sikkelerinizi kaybetme riski taşımayacağından emin olabilirsiniz 
. Madeni paralarınızı saklamak için cüzdan seçeneklerinin bir listesi:
-Official Web-Cüzdan 
-Ofis Masaüstü Cüzdan 
-Official Mobil Cüzdanlar 
-Temel Ticaret Platformu
G. Çok hızlı işlemler: Kurucu Crypto Knight tarafından geliştirilen yapay zekaya dayanan özerk bir sistem olan EEVVAA, Fuloos işlemlerini daha hızlı ve tam otomatik hale getiriyor.
Fuloos Coin, tüccarların ödeme almak için 90 saniye içinde kendi fonlarına erişebilmeleri için yeterince hızlıdır ve Fuloos saniyede en yüksek işlemi sunarak saniyede yaklaşık 40.000 işlem gerçekleştirmenizi sağlar.
Fuloos takımının arkasında tanışın
IMG_20180522_233942_130.JPG
IMG_20180522_233956_042.JPG
IMG_20180522_234021_387.JPG
IMG_20180522_234046_698.JPG
IMG_20180522_234115_853.JPG
Madeni paralar, madeni para dağıtımı ve döviz bilgileri:
Fuloos için ICO yok
Fuloos'u listelenen bu iki borsada satın alabilirsiniz.
IMG_20180523_002353_659.JPG
  1. Octaex değişimi ve
  2. Stocksexchange
Bu bağlantılar aracılığıyla
Not: daha fazla değişim Fuloos'u yakında listeleyecek
Fuloos'un toplam tirajı 100 milyon Fuloos dijital paradır
Fuloos'un şu anki dolaşımı 31 milyon ve şu anda 195 ülkede destekleniyor.
Bu blogu Fuloos hakkında yazarken, her Fuloos madalyonu $ 0.065. Fiyatlar talebe bağlı olarak yukarı veya aşağı gidebilir, ancak Fuloos'un taleplerinin günlük olarak ve dışarıda artmasıyla daha da artmasını bekleyebilir.
IMG_20180522_234140_729.JPG
IMG_20180523_000527_873.JPG
YOL HARİTASI:
Aralık 2017
Resmi duyuru
Aralık ayının başlarında Fuloos, Bitcointalk'ta Fuloos Coin'i resmen ilan etti.
Aralık 2017
Daha Küçük Borsalar
19 Aralık'ta Fuloos, serbest bırakılmasının ilk ayında Stoklar.
Mart 2018
Web Cüzdanı Çıktı
İlk resmi web cüzdanı, topluluk tarafından desteklenen birkaç beta sürümden sonra kamuya kullanım için topluluğa bırakıldı. Web cüzdan
Mayıs 2018
Orta Değişim
14 Mayıs'ta, Fuloos resmi olarak ilk 6 ay içinde 4. kilometre taşına ulaşan octaex.com'da duyuruldu.
Haziran 2018
Mobil Cüzdan
Fuloos'un mobil telefonu şu anda geliştiriliyor ve ilk resmi android uygulamamız birkaç hafta içinde duyurulacak.
Haziran 2018
Satıcı Platformu
Ticaret platformu da şu anda geliştiriliyor ve birkaç beta testi tamamlandıktan sonra haziran ayında piyasaya sürülecek.
Ekim 2018
Büyük Değişimler
Büyük bir borsaya sahip olmak, Fuloos Coin'i kabul eder ve mevcut piyasa kapamızı sağlayan mevcut borsalara daha fazla işlem hacmi getirir.
Fuloos hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:
Benim bitcointalk profilim: 
Martin Vunk : 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar