Sabtu, 26 Mei 2018

Tijdperk van nieuw geld met Fuloos-munt.

IMG_20180516_144142_286.JPG
De 21e eeuw zal voor altijd worden herinnerd als de eeuw die een van de meest ontwrichtende technologieën in de geschiedenis van de mensheid heeft ingeluid: de blockchain. De doorbraak van dit technologische fenomeen blijft een revolutie teweegbrengen in alle domeinen van menselijke inspanningen. We leven in een tijdperk dat steeds meer wordt beïnvloed door technologische vooruitgang. Hun rol en belang in ons dagelijks leven zijn steeds betekenisvoller en in veel gevallen onafscheidelijk geworden. 
Met echte technologische vooruitgang, geboren met de komst van de blockchain-technologie, zijn verbijsterende ontwikkelingen van real-time oplossingen voor de problemen van de wereld niet gestopt. We hebben echter nog geen platform dat een op een blockchain gebaseerde munt gebruikt die werkt op de snelste transacties per seconde (40000 tps) en kan worden gebruikt voor dagelijkse detailhandelstransacties.
Dit is het tijdperk van nieuw geld waar de hele wereld op heeft gewacht
Een tijdperk waarin transacties zo snel worden uitgevoerd als de snelheid van het licht met maximale en onbuigzame beveiliging die niet kan worden aangetast door 's werelds beste hackers.
Ik beveel je eervol om vriendelijk te zitten om te genieten van deze verbijsterende expositie van een van de beste projecten ter wereld om te investeren in een platform dat bijdraagt ​​aan het creëren van de toekomst met het ontwerpen van een gedecentraliseerde peer-to-peer betalingsprocessor die werkt aan drielaags sharding, superknooppunten en vooral EEVVAA-technologie waarvan de hoge liquiditeit en lage inflatie voor verkopers en mensen over de hele wereld verbazingwekkend zijn voor normale dagelijkse routinetransacties - een digitale valuta die is ontworpen voor lage tarieven en directe transacties voor betalingen rondom de wereld en handelaren die cryptocurrency en een digitale valuta accepteren die de noodzaak om grote hoeveelheden elektriciteit te verbruiken zullen vermijden om een ​​blockchain te beveiligen (eg.it 's schat dat zowel Bitcoin als Ethereum meer dan $ 1 miljoen aan elektriciteits- en hardwarekosten per dag verbranden als onderdeel van hun consensusmechanisme).
Fuloos-project gedefinieerd:
Fuloos-netwerk is een wereldwijd betaalnetwerk dat volledig is gedecentraliseerd zonder centrale autoriteiten.
Het Fuloos-netwerk biedt de geboorte van de Fuloos-munt, een open-source digitale valuta waarmee verkopers en gebruikers over de hele wereld transacties snel en tegen lage kosten kunnen verzenden.
Fuloos heeft zijn eigen Blockchain, alle e-commerce plug-ins, CRM & debet- en credit-overmakingsbetalingen, factureringsoplossingen, mobiele portemonnees en veel in petto om de hele wereld gebiologeerd te krijgen.
Fuloos werkt op Open Blockchain en Open API waarmee iedereen zijn eigen tools kan maken.
Fuloos Coin op 1 december 2017 werd officieel vrijgegeven en slim ontworpen om een ​​peer-to-peer digitale valuta te zijn zonder verwerkingskosten. Het is een open source, wereldwijd vertrouwd betalingsmechanisme dat draait op decentrale lagen in de auto-industrie. Fuloos belooft een veilig, sneller en verbeterd betalingsverwerkingssysteem waarbij individuen hun financiën op eigen kracht kunnen beheren. Met de opkomst van blokkettingvaluta biedt Fuloos de hoogste transacties per seconde (tps), waardoor het de categorie van de digitale activa leidt met zijn efficiënte, handige en snellere netwerkbasis.
Fuloos-munt is de volgende digitale valuta die het Scrypt-algoritme gebruikt om gebruikers in staat te stellen hun gelden snel en tegen lage kosten over de hele wereld te betalen zonder vertragingen waarbij ze hun munten kunnen inzetten om rente over hun geld te verdienen.
Mijnbouwmechanisme Fuloos is een hybride van PoW (proof of work) en POS (proof of stakes)
Het bewijs van werkmechanisme voorkomt dat met de blockchain wordt geknoeid
Het bewijs van het inzetmechanisme is een alternatief voor het bewijs van werk dat meer bescherming biedt tegen een poging tot aanvallen op het netwerk
Door Fuloos als de volgende digitale valuta te gebruiken, wordt voorkomen dat er grote hoeveelheden elektriciteit moeten worden verbruikt om een ​​blockchain te beveiligen (geschat wordt bijvoorbeeld dat zowel Bitcoin als Ethereum meer dan $ 1 miljoen aan elektriciteits- en hardwarekosten per dag verbranden als onderdeel van hun consensus mechanisme).
De hoofdinfrastructuur van Fuloos wordt ondersteund door meerdere speciale knooppunten om te verzekeren dat ons netwerk nooit onderdrukt en gebruikers in staat stelt om op elk moment van de dag Fuloos Coin te gebruiken, wat een veilige en betrouwbare omgeving biedt voor verkopers zonder downtime, wat dan ook.
Waarom zou u Fuloos als uw volgende investeringsoptie kiezen?
A. Stabiliteit, schaalbaarheid en lage inflatie van Fuloos-munten. Fuloos-munten hebben een hoge liquiditeit en een lage inflatie en zullen het vestpotentieel hebben om de meest waarschijnlijke munt te zijn die wereldwijd zal worden geaccepteerd voor betalingstransacties. 
De 
Met een maximum van 100 miljoen munten in omloop en ingebouwde PoS-algoritme, Fuloos biedt liquiditeit samen met de stabiliteit.
B. Massale adoptie: Fuloos wordt momenteel ondersteund in 195 landen.
Fuloos Coin is enorm gegroeid sinds het begon in 2017, en bereikte meer dan 35.000 leden die de gemeenschap en het ontwikkelingsteam steunden voor de toekomst van de Fuloos. Fuloos Coin is een cryptocurrency met supporters over de hele wereld. Je kunt het nieuws over Fuloos in je moedertaal horen en andere gebruikers in onze community ontmoeten! Dit heeft Fuloos ertoe aangezet de meest betaalbare cryptocurrency te zijn voor verkopers en gebruikers over de hele wereld, waardoor het gemakkelijker wordt om te betalen voor services, vrienden of werknemers met bijna directe transacties.
Met de huidige meer dan 100 partnerschappen op zijn plaats en nog meer; Fuloos belooft een betere toekomst met snelle massale acceptatie.
C. Als belegger of houder van Fuloos-munten heeft u het voorrecht om rente op uw geld te verdienen met Staking, ook bekend als Proof-of-Stake of POS
Er is een bewijs van een inzetcalculator om je behaalde interesses te berekenen door een houder van Fuloos-munt te zijn
Als je bijvoorbeeld 100000 Fuloos-munten hebt en als de transactiedata langer dan zeven dagen zijn geweest, zou ik elke 10 minuten 85 Fuloos-munten kunnen verdienen. Is het niet verbazingwekkend dat dit project vele kanten zal snijden in dit tijdperk van blockchain-technologie?
D. U kunt als belegger of houder van Fuloos-munten artikelen kopen of goederen / diensten kopen met Fuloos. Populaire e-commerceplatforms die Fuloos accepteren zijn 
WordPress (Woocommerce), WHMCS, Shopify en nog veel meer. Fuloos breidt zich snel uit en wordt binnenkort de eerste wereldwijde cryotocurrency die wereldwijd wordt geaccepteerd voor dagelijkse transacties
E. Fuloos handelt nu al op twee grote beurzen, namelijk Stockexchange en Octahex ( https://stocks.exchange/trade/FLS/BTC ,https://octaex.com/trade/index/market/fls_usd ). Veel grotere beurzen zullen Fuloos zo snel mogelijk een lijst geven en Fuloos zal binnen bereik zijn voor goede handel
Fuloos Coin-notering op toonaangevende beurzen zal de topprioriteit zijn van het Fuloos-team, dat de vraag naar en het aanbod van Fuloos zal verzachten.
F. De geavanceerde Fuloos-portemonnee. Onlangs is de n bètaversie van Fuloos Mobile Wallet voor Android officieel aangekondigd aan het publiek om te zijn vrijgegeven. Het gebruik van de Fuloos-portemonnee helpt u als munthouder vrij te zijn van angst voor onzekerheid over uw geld. Met de recente aanvallen door hackers op MEW-wallets (et al) die recent hebben geleid tot het verlies van miljoenen munten. Je kunt er zeker van zijn dat het niet hetzelfde is met de Fuloos-portemonnee en je loopt geen risico om je waardevolle Fuloos-munten te verliezen. 
Hier is een lijst met portemonnee-opties om je munten op te slaan:
-Official Web-Wallet 
-Official Desktop Wallets 
-Official Mobile Wallets 
-Official Merchant Platform
G. Zeer snelle transacties: EEVVAA, een autonoom systeem op basis van kunstmatige intelligentie dat is ontwikkeld door oprichter Crypto Knight, maakt Fuloos-transacties sneller en volledig geautomatiseerd
Fuloos Coin is snel genoeg voor verkopers om toegang te hebben tot hun fondsen binnen 90 seconden na ontvangst van hun betaling en Fuloos biedt de hoogste transacties per seconde waarmee u ongeveer 40.000 transacties per seconde kunt verwerken.
Muntstatistieken, muntenverdeling en ruilgegevens:
Geen ICO voor Fuloos
U kunt Fuloos kopen op deze twee beursgenoteerde beurzen
IMG_20180523_002353_659.JPG
  1. Octaex uitwisseling en
  2. Stocksexchange
Via deze links,
NB: meer uitwisselingen zullen Fuloos binnenkort vermelden
De totale oplage van Fuloos is 100 miljoen Fuloos digitale munten
De huidige oplage van Fuloos is 31 miljoen en wordt momenteel ondersteund in 195 landen
Vanaf het moment dat deze blog over Fuloos geschreven is, kost elke Fuloos-munt $ 0,065. Prijzen kunnen stijgen of dalen afhankelijk van de eisen, maar verwachten dat het meer zal stijgen naarmate de eisen voor Fuloos dagelijks toenemen.
IMG_20180522_234140_729.JPG
IMG_20180523_000527_873.JPG
ROADMAP:
December 2017
Officiële aankondiging
Op 1 december kondigde Fuloos officieel Fuloos Coin aan op BitCointalk.
December 2017
Kleinere uitwisselingen
Op 19 december werd Fuloos officieel aangekondigd op Stocks.Exchange die binnen de eerste maand van release hun tweede mijlpaal bereikte.
Maart 2018
Web Wallet uitgebracht
De eerste officiële web-wallet werd vrijgegeven voor gebruik door de gemeenschap na verschillende beta-releases die door de community werden ondersteund. Web-wallet
Mei 2018
Gemiddelde uitwisselingen
Op 14 mei werd Fuloos officieel aangekondigd op octaex.com en bereikte de 4e mijlpaal binnen de eerste 6 maanden van uitgave.
Juni 2018
Mobiele portemonnee
De mobile van Fuloos is momenteel in ontwikkeling en onze eerste officiële Android-applicatie zal binnen enkele weken worden aangekondigd.
Juni 2018
Handelsplatform
Het merchant-platform is momenteel ook in ontwikkeling en zal in juni worden vrijgegeven nadat verschillende bètatests zijn voltooid.
Oktober 2018
Grote uitwisselingen
In de hoop dat een belangrijke beurs Fuloos Coin accepteert, brengt het een groter handelsvolume naar de huidige beurzen die onze huidige marktkapitalisatie dekken.
Ga voor meer informatie over Fuloos naar:
By Martin Vunk 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar